INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Izolarea nu i-a prins bine lui Gattuso » Cum arată antrenorul italian după două luni de stat în casă

Transformarea lui Gennaro Gattuso în ultimele două luni // sursă foto: Guliver/gettyimages
Transformarea lui Gennaro Gattuso în ultimele două luni // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2020 20:51

Gennaro Gattuso (42 de ani), antrenorul lui Napoli, s-a transformat într-un mod uluitor în ultima perioadă: nu s-a tuns și nu și-a mai aranjat barba de mai bine de opt săptămâni.

Pe 29 februarie, Napoli a jucat ultimul său meci înainte ca Serie A să fie suspendată din cauza pandemiei. Un 2-1 cu Torino pe „San Paolo”. În acea seară, Gennaro Gattuso era dichisit, îmbrăcat într-un costum bleumarin. Și era tuns proaspăt, dat cu gel și cu barba aranjată.

De atunci, antrenorul napolitanilor, în vârstă de 42 de ani, n-a mai trecut pe la frizer. Nici acasă nu prea s-a mai uitat în oglindă. În week-end, fostul mijlocaș al Milanului și al squadrei azzurra, dublu câștigător al Ligii Campionilor și campion mondial în 2006, a intrat într-un live pe Instagram cu Vincenzo Capuano, proprietarul unei pizzerii napolitane. 

Dezvăluind noul său look. Părul lung, barba lăsată să crească... Glumele pe seama sa nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. Ziariștii italieni cred însă că la primul antrenament se va prezenta așa cum era pe 29 februarie.

Izolarea nu i-a prins bine lui Gattuso » Cum arată antrenorul italian după două luni de stat în casă
Gennaro Gattuso după două luni de izolare

VIDEO. #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Serie A:

VIDEO Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheș, prima care a reluat antrenamentele în Italia

S-a întors în Italia, dar nu are voie la antrenamente » Cristiano Ronaldo, în carantină timp de două săptămâni

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează