INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Reacția fostului jucător de la Liverpool după plecarea lui Klopp: „Credeam că va mai dura câțiva ani”

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool, foto: Getty Images
Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool, foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 13:43 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 13:50

Jurgen Klopp (56 de ani) și-a anunțat astăzi plecarea de la Liverpool la finalul acestui sezon. Managerul german a surprins pe toată lumea cu acest anunț, după 9 sezoane în care i-a pregătit pe „cormorani”.

Jurgen Klopp a transmis un mesaj pe site-ul clubului Liverpool care va șoca întreaga planetă. De nicăieri, a anunțat că e ultimul sezon pe Anfield. Germanul este la Liverpool din 2015, când i-a luat locul lui Brendan Rodgers. Pleacă după al 9-lea sezon, timp în care a luat primul titlu de Premier League cu Liverpool și o Ligă a Campionilor.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează
LIVERPOOL
Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează

Reacția lui Jamie Carragher după plecarea lui Klopp: „Ce manager..!”

Plecarea lui Klopp de la Liverpool a surprins pe toată lumea. Jamie Carragher (45 de ani) a evoluat pentru Liverpool pe tot parcursul carierei sale (până în sezonul 2012/13) și s-a arătat extrem de surprins de decizia pe care a luat-o managerul german. El și-a exprimat dezamăgirea printr-o postare pe rețelele de socializare.

Această știre reprezintă întotdeauna o lovitură pentru club de fiecare dată când este anunțată. Credeam că va mai dura câțiva ani. Ce manager...ce om! Hai să ne despărțim cu un trofeu, Jurgen! 
- Jamie Carragher, fostul jucător al lui Liverpool

Ce spune Jurgen Klopp despre plecarea de la Liverpool: „Nu mai pot, sunt stors de energie”

„Voi pleca la finalul acestui sezon. Înțeleg că e o decizie șocantă pentru mulți, dar voi încerca să explic. Iubesc absolut totul despre acest club, oraș, suporteri, echipă. Dar iau această decizie pe care sunt convins că trebuie să o iau. Nu mai am energie. Știam de mai mult timp că trebuie să o anunț.

Nu mai pot face meseria, încă o dată și încă o dată etc. După toate lucrurile prin care am trecut, respectul și dragostea mea au crescut pentru voi. Vă datorez adevărul, iar ăsta e adevărul.

Iubesc absolut totul la acest club, iubesc totul la oraș, iubesc totul la suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că totuși iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau. Este simt că sunt, cum să spun, în criză de energie”, a declarat Klopp în cadrul unui interviu pentru Liverpool TV.

Citește și alte știri:

Lovit în 2013 de fostul star al lui Chelsea, a ajuns acum milionar. Povestea copilului de mingi englez

Acuzați de propagandă ideologică. Jucătorii israelieni dați afară din Turcia au primit o suspendare drastică!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  26 Ianuarie 2024, 15:11

Trebuie sa vina Zidanul sau Ancelottul in locul lui.

fibra
fibra  •  26 Ianuarie 2024, 14:28

Mai maestre Ene,nu ai proprietatea termenilor sau te crezi ca esti exagerat de original ca sa nu spun exact? Nu "dupa plecarea lui Klopp" ci "despre plecarea lui Klopp" deoarece inca nu a plecat ci poate va pleca.GSP din ce in ce o fituica pentru habar nu am cine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează