INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Povestea unei speranțe a fotbalului spaniol: a jucat la Real Madrid și PSG, iar acum a semnat cu o formație cu 10 puncte câștigate în 21 de etape

Jese Rodriguez (29 de ani), fostul jucător al celor de la Real Madrid și PSG, va semna cu Sampdoria, locul 19 în clasamentul din Serie A. 
Foto: Imago
Jese Rodriguez (29 de ani), fostul jucător al celor de la Real Madrid și PSG, va semna cu Sampdoria, locul 19 în clasamentul din Serie A. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 20:02 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 20:37

Jese Rodriguez (29 de ani), fostul jucător al celor de la Real Madrid și PSG, va semna cu Sampdoria, locul 19 în clasamentul din Serie A. 

Fotbalistul va semna cu formația italiană până la finalul sezonului în curs, după despărțirea de turcii de la Ankaragucu, scrie cotidianul spaniol AS. 

Rotaru a început revoluția la CSU Craiova: „A semnat rezilierea”. Cine ar putea urma
CSU Craiova
Rotaru a început revoluția la CSU Craiova: „A semnat rezilierea”. Cine ar putea urma

Jese Rodriguez, fost jucător la Real Madrid și PSG, va semna cu Sampdoria

Văzut ca o mare speranță a fotbalului spaniol, jucătorul născut în Las Palmas și-a făcut junioratul la Real Madrid, formație la care a evoluat la toate grupele de vârstă. 

A debutat în tricoul formației de seniori a Realului în iulie 2011, într-un amical câștigat de „galactici ” în fața lui Los Angeles Galaxy, scor 5-1, meci disputat în timpul cantonamentului făcut de spanioli în Statele Unite. Tehnicianul grupării de pe „Santiago Bernabeu” era Jose Mourinho. 

În tricoul lui Real Madrid, Jese Rodriguez a adunat 94 de apariții, a marcat 18 goluri și a dat 15 pase decisive. 

7 trofeea cucerit Jese Rodriguez cu Real Madrid: un titlu în La Liga, o Cupă a Spaniei, două trofee UEFA Champions League, o Supercupă a Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor

În august 2016, Jese Rodriguez se transfera la PSG, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, A adunat numai 18 apariții și a înscris de două ori în tricoul formației din capitala Franței. 

7 trofeea câștigat Jese Rodriguez cu PSG: un titlu în Ligue 1, o Cupă a Franței, două Cupe ale Ligii Franței și 3 Supercupe ale Franței

După numai jumătate de an, în ianuarie 2017, PSG l-a împrumutat pe Jese în Spania, la UD Las Palmas. Au urmat alte împrumuturi, la Stoke City (august 2017 - iunie 2018), Betis Sevilla (ianuarie 2019 - iunie 2019) și Sporting Lisabona (septembrie 2019 - aprilie 2020). 

Jese Rodriguez a plecat definitiv de la PSG în decembrie 2020. Între februarie 2021 și iulie 2022, fotbalistul de profil ofensiv a jucat la UD Las Palmas. În iulie 2022, Jese Rodriguez ajungea în Turcia, la Ankaragucu, formație pentru care a adunat 5 goluri și două pase de gol în 16 apariții în actuala stagiune. 

VIDEO. Rezumat: Monza - Sampdoria 2-2

Citește și: 

Dan Petrescu nu se gândește la „dubla” cu Lazio din Conference League: „Nici nu mă uit la meciurile lor”

PSG, eliminată în fața a 65.000 de oameni! » Messi încearcă la anul: e singurul trofeu care îi mai lipsește

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  10 Februarie 2023, 01:54

Maxim 6 luni stă și la ăștia. Tipul și-a pierdut motivația

Vezi toate comentariile (1)
Comentează