INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un jucător plecat la Wolfsburg îl „demolează” pe antrenorul revelației ultimilor ani în Serie A: „Se poartă ca un dictator”

Joakim Maehle (dreapta) îl acuză pe Gian Piero Gasperini (centru). Foto: Imago Images
Joakim Maehle (dreapta) îl acuză pe Gian Piero Gasperini (centru). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 16:43 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 16:43

Joakim Maehle (26 de ani) critică metodele lui Gian Piero Gasperini (65 de ani) și se plânge de modul în care își tratează jucătorii de la Atalanta. „Mă certa deseori și instaurase frica printre noi. E un antrenor cu care nu poți avea nicio relație”, explică fundașul danez.

Gian Piero Gasperini o conduce pe Atalanta de mai bine de 7 ani și a reușit s-o transforme în revelația ultimelor sezoane în Serie A și să ajungă până la un pas de semifinalele Ligii Campionilor. 

În spatele acestei imagini de antrenor de succes stau metodele cu care unii dintre elevii săi nu sunt de acord. Un fundaș dreapta de 26 de ani, plecat în această vară la Wolfsburg pentru 12 milioane de euro, îl desființează pe tehnicianul nerazzurrilor. Joakim Maehle l-a atacat din cantonamentul naționalei daneze fără menajamente pe Gasperini.

Mauro Icardi și-a făcut cadou cea mai scumpă mașină a momentului » L-a surclasat pe Cristiano Ronaldo!
INEDIT
Mauro Icardi și-a făcut cadou cea mai scumpă mașină a momentului » L-a surclasat pe Cristiano Ronaldo!

Joakim Maehle îl acuză pe Gian Piero Gasperini: „Nu aveam deloc libertate”

„Aveam nevoie de o nouă provocare, de o echipă în care să am un alt rol față de ceea ce jucam la Atalanta, unde mereu ești în pericol să ajungi pe banca de rezerve. La Wolfsburg simt că echipa este mai unită și atmosfera e alta în vestiar. La Bergamo nu aveam deloc libertate, nu aveam ocazia să ne bucurăm de timp liber, pentru că Gasperini voia să facem mereu antrenament după-amiază. 

Petreceam atâtea ore și atâtea zile în cantonament. Gasperini are o atitudine dictatorială, wel decide totul acolo. Dacă ordona ședință de pregătir după-amiaza nu mai puteam să mergem acasă să ne odihnim, trebuia să rămânem în cantonament”, a explicat Maehle.

Joakim Maehle îl „demolează” pe Gian Piero Gasperini: „O gestiune bazată pe frică”

Joakim Maehle este bucuros că s-a transferat de la Atalanta, scăpând de inamicul Gasperini: „Te face să nu te simți o persoană, ești numai un număr și cu antrenorul nu poți avea niciun fel de relație. Poate să te chinuie pentru lucruri ciudate, ca de exemplu că nu dorea să-l iau pe Hojlund în mașină cu mine. Am fost deseori certat. Era o gestiune bazată pe frică”.

În cele două stagiuni în care a evoluat pentru Dea, Maehle are 96 de meciuri, reușind 6 goluri și 7 pase decisive în toate competițiile. Venise în 2001 de la Genk, pentru care a bifat 6 goluri și 22 de asisturi în 130 de partide.

Citește și:

„A luat foc” vestiarul la AS Roma! Jucătorii s-au ridicat împotriva lui Jose Mourinho

Secretul păstrării lui George Pușcaș! De ce nu s-a transferat, deși nu a jucat niciun minut la Genoa

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează