INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Joao Cancelo, contestat după ce a răbufnit la adresa fanilor: „Dumnezeule, sunteți atât de enervanți!” » La câteva ore distanță a venit cu explicații

Joao Cancelo pleca de la antrenament când a fost oprit de fani
Joao Cancelo pleca de la antrenament când a fost oprit de fani

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 18:22 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 18:32

Joao Cancelo (29 de ani), fundașul dreapta al Barcelonei împrumutat de la Manchester City, se regăsește în mijlocul unei controverse în Spania, după ce le-a zis unor fani care l-au oprit la poze că „sunteți atât de enervanți, în fiecare zi sunteți aici”.

Extrem de apreciat de fanii Barcelonei pentru evoluțiile din acest sezon, în care a înscris două goluri și a oferit un assist în 8 meciuri, Cancelo și-a atras critici pentru ceva ce a făcut în afara terenului.

La plecarea de la antrenament, fundașul dreapta portughez a fost oprit de un grup de fani care i-au solicitat să se fotografieze împreună și să le semneze câteva obiecte personale.

Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii la FCSB! » Gigi Becali a dezvăluit suma
FCSB
Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii la FCSB! » Gigi Becali a dezvăluit suma

Joao Cancelo, contestat după ce a răbufnit la adresa fanilor: „Dumnezeule, sunteți atât de enervanți!”

În timp ce încetinea, Cancelo a fost filmat spunând: „Dumnezeule, sunteți atât de enervanți. Sunteți aici în fiecare zi. Chiar trebuie să opresc mașina zilnic?”.

Apoi a avut răbdare și s-a fotografiat cu toți doritorii: „Hai, rapid, rapid”.

Videoclipul a început să circule pe rețelele de socializare și nu le-a picat bine unora dintre microbiști. „De parcă l-ar fi forțat cineva să oprească. Comportament de clovn”, a scris o persoană pe Instagram. Alta a completat: „Lipsă de smerenie și de respect, un răsfățat! Acum îl înțeleg pe Guardiola...”.

Cum a răspuns Joao Cancelo: „Ei nu sunt fani. Pentru fanii adevărați am respect”

Cancelo le-a răspuns contestatarilor prin intermediul unui comentariu publicat pe Instagram.

„Ca să răspund prostiilor scrise în comentarii, am mai multe lucruri de spus. În primul rând, ei nu sunt fani, sunt «copii» de 20 de ani care stau după mine zilnic, ori în afara terenurilor de antrenament, ori când sunt cu fiica mea în parc sau când iau cina cu iubita mea.

În al doilea rând, îmi cer semnătura pe autocolante sau tricouri doar pentru a le vinde apoi. Iar asta se întâmplă zilnic, cu aceiași oameni. Sunt oameni care nu știu să respecte spațiul personal al celorlalți. Pe fanii adevărați îi voi respecta mereu”, a scris fotbalistul.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

UEFA a stabilit gazdele pentru Euro 2028 și Euro 2032

Încă un jucător de top poate ajunge la Barcelona pentru un preț special! De ce sunt favorizați catalanii

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează