INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Încă aparține de Manchester City, dar îl acuză public pe Guardiola: „Minciuni!”

Joao Cancelo, alături de Pep Guardiola // foto: Guliver/gettyimages
Joao Cancelo, alături de Pep Guardiola // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 14:11 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 14:46

Joao Cancelo (29 de ani), în prezent împrumutat la Barcelona, susține că dinspre Manchester City și Pep Guardiola au fost spuse minciuni cu privire la atitudinea pe care a avut-o în vestiar.

Transferat de Manchester City în august 2019, Joao Cancelo a părăsit echipa 3 ani și jumătate mai târziu, în ianuarie 2023, fiind împrumutat la Bayern Munchen.

Renunță Nelu Varga la Cristi Balaj? Dezvăluiri din culise de la CFR Cluj
DEZVĂLUIRI
Renunță Nelu Varga la Cristi Balaj? Dezvăluiri din culise de la CFR Cluj

Despărțirea dintre părți s-a petrecut la 4 zile după ce Guardiola l-a lăsat pe Cancelo pe bancă în meciul de Cupa Angliei cu Arsenal, preferându-i pe Rico Lewis și Nathan Ake ca titulari pe pozițiile de fundași laterali.

Presa din Insulă a vehiculat la acea vreme că lui Cancelo nu i-ar fi picat bine decizia lui Guardiola, exprimându-și nemulțumirea în vestiar.

Acum, la un an și două luni distanță, Cancelo dezminte vehement, într-un interviu acordat A Bola.

Joao Cancelo contraatacă în disputa cu Guardiola și Manchester City: „Au spus minciuni!”

Minciuni! Nu am fost un coleg rău, îi puteți întreba pe Ake și Rico. Nu am niciun complex de superioritate sau de inferioritate față de ei, dar asta este părerea antrenorului...”, spune Cancelo.

După despărțirea de Cancelo, Pep Guardiola spunea că „iubește să joace, se antrenează precum cei mai buni, dar trebuie să fie fericit, așa că am decis împreună că ar fi cel mai bine să-l lăsăm să meargă la Munchen”.

Joao Cancelo îi răspunde lui Pep Guardiola: „Au fost nerecunoscători față de mine!”

Fotbalistului portughez nu i-au picat bine observațiile fostului antrenor:

„Am fost supărat de acele declarații, pentru că nu sunt adevărate. Cred că Manchester City a fost puțin nerecunoscătoare față de mine spunând acele lucruri, pentru că am fost un jucător foarte important cât timp am jucat acolo.

Mereu am fost dedicat clubului și fanilor, am dat totul. Îmi amintesc când am fost jefuit și atacat, iar ziua următoare jucam cu Arsenal pe Emirates. Astea sunt lucruri pe care nu le uiți. Mi-am lăsat soția și fiica acasă, terifiate.

Oamenii își vor aminti ce s-a spus pentru că Mister Guardiola are mai multă putere decât mine atunci când spune ceva, în vreme ce eu prefer să țin pentru mine. Prefer să știu că am spus adevărul, sunt împlinit cu ce am făcut. Sunt o persoană transparentă, nu mint niciodată!”.

Joao Cancelo încă aparține de Manchester City, contractul fiind în vigoare până în vara lui 2027. În iunie îi va expira împrumutul la Barcelona, fiind de așteptat ca formația blaugrana să încerce să-l transfere definitiv.

VIDEO. Manchester City are fan club în România. Dezvăluiri la Premier GSP

Tot din fotbalul internațional:

A provocat stupoare în Anglia, Sterling e furios! Comentarii frapante: „Bine că le-a ieșit cu fotbalul, altfel ar fi fost la închisoare”
ANGLIA
A provocat stupoare în Anglia, Sterling e furios! Comentarii frapante: „Bine că le-a ieșit cu fotbalul, altfel ar fi fost la închisoare”
Conflict la adversarii de la Euro » Selecționerul Slovaciei, supărat că un jucător a refuzat să vină la națională: „Să stea acasă!”
ADVERSARI EURO
Conflict la adversarii de la Euro » Selecționerul Slovaciei, supărat că un jucător a refuzat să vină la națională: „Să stea acasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
janus_mirror
janus_mirror  •  24 Martie 2024, 19:39

Pep poate fi un *** daca nu *** cum ai place lui. A avut conflicte cu Eto, cu Ibra, cu Cancello. De toti a scapat cat a putut de repede. Si mai nou cu De Breuyne care nu va mai avea multe zile la M City. Pep e cel mai mare antrenor ai ultimilor 15 ani dar si un om f dificil. La mari calitati si mari defecte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează