INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA LEAGUE

Jose Mourinho, atac furibund la jucătorii Romei: „Au făcut un meci oribil. Nimic nu a funcționat!”

Jose Mourinho
Foto: Imago
Jose Mourinho Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 13:18 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 19:52

Antrenorul Jose Mourinho (60 de ani) i-a făcut praf pe elevii săi după eșecul lui AS Roma cu Slavia Praga (0-2), din Europa League: „Nu am văzut atitudinea corectă profesionistă pe care am cerut-o de la jucători. Am primit ceea ce meritam”.

AS Roma a pierdut neașteptat la Praga, 0-2 cu Slavia, în grupa G din Europa League, după o evoluție jalnică în capitala Cehiei. Prilej pentru antrenorul giallorossilor să lanseze un atac devastator asupra jucătorilor săi. 

„Unde s-a ascuns până acum?” » Rațiu a ajuns și în Gazzetta dello Sport, în topul performerilor din Europa
SPANIA
„Unde s-a ascuns până acum?” » Rațiu a ajuns și în Gazzetta dello Sport, în topul performerilor din Europa

Jose Mourinho, atac furibund la jucătorii lui AS Roma

„Au făcut un meci oribil. N-a funcționat nimic. Ce ne-a lipsit? Totul! Este un rezultat pe deplin meritat pentru ei și același negativ pentru noi. 

Decizia de a le interzice jucătorilor să vorbească la conferința de presă îmi aparține. Pe Belotti eu l-am oprit, pentru că, după o asemenea partidă, nu mai era nimic de adăugat față de ceea ce am declarat eu”, s-a descărcat tehnicianul portughez în fața jurnaliștilor.

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma: „Nu s-a salvat decât Edoardo Bove”

Jose Mourinho și-a continuat discursul critic: „Am vorbit cu echipa la vestiare și ceea ce ne-am spus rămâne între noi. Vreau să fiu onest cu fotbaliștii de la Slavia, ce au câștigat pe drept. Am jucat atât de rău că nu are niciun rost să caut scuze în absențele avute. Puțini, foarte puțini au avut atitudinea corectă și profesionistă pe care le-am cerut-o. 

2este locul ocupat de AS Roma în clasamentul grupei G din Europa League. Giallorossii au 9 puncte după 4 etape, la fel ca liderul Slavia și la 5 „lungimi" peste Servette

N-am văzut abordarea necesară în astfel de confruntări serioase și pentru un obiectiv. Mă așteptam să avem dificultăți, dar nici chiar așa! Cel mai bun de pe teren a fost un copil de 20 de ani care în 2021 nici nu era în prima echipă... Doar el a pus capul și piciorul, singurul ce nu merita să piardă partida cu Slavia a fost Bove”.

Mie îmi place mereu să fac distincție între campionat și eurocupe. Când ai jucători în situații delicate te poți gândi și la meciul următor, cum am procedat cu Dybala și Cristante. Era important să nu pierdem și nu am jucat prost, ci într-o manieră oribilă. 

- Jose Mourinho, antrenor Roma

Citește și: 

Cine îl înlocuiește pe Dennis Man la meciurile cu Israel și Elveția. Cum arată echipa probabilă a României
Israel - România
Cine îl înlocuiește pe Dennis Man la meciurile cu Israel și Elveția. Cum arată echipa probabilă a României
Doi jucători ai lui Villarreal au boicotat momentul de reculegere pentru victimele israeliene din războiul cu Hamas
Maccabi Haifa - Villarreal 1-2
Doi jucători ai lui Villarreal au boicotat momentul de reculegere pentru victimele israeliene din războiul cu Hamas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează