INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Jose Mourinho știe ce se va întâmpla cu Ancelotti: „Doar un nebun ar face asta!”

Carlo Ancelotti și Jose Mourinho / Foto: Imago
Carlo Ancelotti și Jose Mourinho / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 21:39 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 22:36

Carlo Ancelotti este dorit la naționala Braziliei, însă Jose Mourinho îl sfătuiește să rămână la Real Madrid: „Doar un nebun ca mine poate lăsa Realul când clubul nu-și dorește așa ceva. Sunt sigur că Ancelotti va rămâne dacă-l sună don Florentino Perez”.

Brazilia îl așteaptă cu brațele deschise pe Carlo Ancelotti, după ce, cu „interimarul” Fernando Diniz pe bancă, tocmai a bifat a treia înfrângere consecutivă în campania de calificare la Mondialul 2026: 0-1 cu marea rivală Argentina. Însă Jose Mourinho nu-l vede pe tehnicianul italian părăsind Realul.

Cel mai dur comentariu după incidentele de la Brazilia - Argentina: „Niște ratați. Ancelotti, nu te duce acolo”
Brazilia - Argentina
Cel mai dur comentariu după incidentele de la Brazilia - Argentina: „Niște ratați. Ancelotti, nu te duce acolo”

Jose Mourinho: „Carlo Ancelotti este antrenorul perfect pentru Real Madrid”

„Eu la Real Madrid? Când ai un superantrenor de ce te-ai gândi la un altul? Știindu-l pe don Florentino Perez, și pot să spun că-l cunosc bine, e un om superinteligent.

Dacă citești ziarele, el are câteva idei foarte clare. Ca madridist și ca fan Ancelotti sper că sezonul va decurge fantastic de bine și Carlo va fi și la anul acolo. E antrenorul perfect pentru Real”, a comentat tehnicianul lui AS Roma.

Jose Mourinho: „Doar un om nebun ar părăsi Realul, iar acel nebun am fost eu”

Întrebat ce ar face dacă ar fi în locul lui Ancelotti și l-ar oferta Brazilia, antrenorul portughez a replicat: ”Cred că doar un om nebun ar părăsi Realul când este dorit în continuare de club. Iar nebunul am fost eu, când, după trei ani, în condițiile în care președintele își dorea să rămân, am decis să plec.

Sunt sigur că, la primul semn al lui Florentino, Carlo va rămâne. E perfect pentru Real și Real i se potrivește perfect”. Ancelotti e la al doilea mandat la Madrid, după cel din perioada 2013 - 2015. Mourinho, la rându-i, a antrenat pe „Bernabeu” din 2010 până-n 2013, când s-a întors la Chelsea.

Despre viitorul său, antrenorul Romei a precizat: „Am să vă spun adevărul, într-o bună zi voi lucra în Arabia Saudită. Dar când spun <într-o bună zi> asta nu înseamnă mâine sau poimâine”.

Mai puteți citi:

De la FCSB, direct în preliminariile pentru CM 2026! Cerut la națională după ultimul rezultat rușinos

O noapte teribilă! Andre Villas-Boas, atacat violent după ce a anunțat că vrea să-l dea jos pe cel care conduce FC Porto de 42 de ani!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează