INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Alte tensuni la Bayern! A răbufnit după ce a fost scos de pe teren în derby-ul Bayer Leverkusen: „Nu știu, întrebați antrenorul!”

Joshua Kimmich (stânga) s-a supărat pe antrenorul Thomas Tuchel. Foto: Imago Images
Joshua Kimmich (stânga) s-a supărat pe antrenorul Thomas Tuchel. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 14:34 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 14:34

Mijlocașul lui Bayern, Joshua Kimmich, s-a supărat pe antrenorul Thomas Tuchel pentru că la 2-2 cu Leverkusen l-a înlocuit după o oră și nu l-a mai lăsat să bată nici cornerele, ca până acum. Tehnicianul german susține însă că „așa a fost convenit cu medicii”, după ce jucătorul s-a întors cu probleme de la echipa națională.

Joshua Kimmich are viață grea la Bayern, cu Thomas Tuchel. După ce i-a reproșat că nu este „un adevărat număr 6”, stârnind o adevărată polemică în media și la club, antrenorul campioanei Germaniei l-a frustrat din nou pe mijlocașul în vârstă de 28 de ani.

Florin Răducioiu o scoate din lupta la titlu: „Am semne de întrebare” + Mesaj pentru vedeta echipei: „Îl ador, dar cu răsfăţul nu faci nimic”
ANALIZĂ
Florin Răducioiu o scoate din lupta la titlu: „Am semne de întrebare” + Mesaj pentru vedeta echipei: „Îl ador, dar cu răsfăţul nu faci nimic”

Joshua Kimmich a fost neplăcut surprins când s-a văzut înlocuit

Vineri seară, la 2-2 cu Bayer Leverkusen, lui Kimmich nu i-a venit să creadă când s-a văzut înlocuit după 61 de minute. 

La ieșirea de pe teren i-a și spus ceva lui Tuchel, iar la final, când a fost chestionat de jurnaliști asupra schimbării, le-a replicat nervos: „Nu știu, întrebați antrenorul!”.

Thomas Tuchel: „Așa a fost convenit cu medicii”

Tuchel a explicat însă că n-a vrut să riște, după ce Kimmich s-a întors cu o problemă medicală de la echipa națională, motiv din cauza căruia nici n-a evoluat în amicalul cu Franța (2-1): „Așa a fost convenit cu medicii, ca Joshua să nu joace mai mult de o oră. M-am conformat”.

Joshua Kimmich a avut interdicție la cornere

Contra lui Leverkusen, Kimmich n-a mai bătut nici cornerele lui Bayern, ca de obicei, ci Leroy Sane. Alt motiv de polemică. 

Tuchel a avut însă o explicație și pentru această decizie: „Are o inflamație la tendon. Am vrut să evităm un stres suplimentar”.

Citește și:

Radu Drăgușin i-a cucerit pe italieni: „Excepțional! L-a îmblânzit pe Osimhen, golgheterul campionatului”

Ultrașii Stelei Roșii Belgrad, mesaj după incidentele de la România - Kosovo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează