INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jucătoarele Italiei s-au revoltat, iar antrenoarea a demisionat după eliminarea de la Campionatul Mondial

Selecţionerul Italiei, Milena Bertolini, a decis să se retragă din funcţie
Selecţionerul Italiei, Milena Bertolini, a decis să se retragă din funcţie

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 14:27 / Actualizat luni, 07 august 2023 14:29

Selecţionerul Italiei, Milena Bertolini, a decis să se retragă din funcţie în urma eliminării echipei sale din faza grupelor Campionatului Mondial de fotbal feminin 2023, informează agenția News.ro.

Bertolini, care se află în funcţie din 2017 şi al cărei contract a expirat la sfârşitul lunii august, s-a confruntat cu o revoltă din partea jucătoarelor sale după înfrângerea cu 3-2 în faţa Africii de Sud în al treilea şi ultimul meci din grupă.

Răsturnare INCREDIBILĂ! Sursele GSP din cadrul CSA susțin că FCSB - Nordsjaelland SE JOACĂ în Ghencea!
FCSB
Răsturnare INCREDIBILĂ! Sursele GSP din cadrul CSA susțin că FCSB - Nordsjaelland SE JOACĂ în Ghencea!

Revoltă în vestiar: „Nu ne-a fost niciodată teamă, dar am simţit o lipsă de încredere"

„A căuta un ţap ispăşitor este prea uşor şi evident (...) Riscul este să jucăm împotriva noastră şi nu cu noi înşine şi cu adversarii noştri. Prin urmare, nu am niciun resentiment şi nu am niciun motiv să mă simt vinovată sau să caut pe cineva pe care să dau vina", s-a apărat Bertolini, ea însăşi o fostă internaţională (150 de selecţii), într-un lung mesaj pe Instagram.

La o zi după ce au fost eliminate de la turneu cu un bilanţ de o victorie (1-0 cu Argentina) şi două înfrângeri (5-0 cu Suedia, 3-2 cu Africa de Sud), jucătoarele italiene au publicat pe reţelele lor de socializare o scrisoare deschisă în care îşi critică antrenoarea, fără a o numi vreodată.

„Nu ne-a fost niciodată teamă, dar am simţit o lipsă de încredere", au scris ei, subliniind „dificultăţile (întâmpinate) mai întâi la precedentul Euro, apoi acum la Cupa Mondială".

Italia, aflată pe locul 16 în clasamentul Fifa, a ajuns în sferturile de finală ale precedentului Campionat Mondial din 2019. La Euro 2022, nu a reuşit să depăşească faza grupelor.

Uluitor! Messi poate urca în TOP 3 marcatori all-time la Inter Miami după 5 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează