INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Amețeli, greață, comoție labirintică! Jucătorul lovit de o petardă în derby-ul din Grecia a petrecut noaptea la spital

Juankar
Juankar

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 13:47 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 14:47

Juankar (33 de ani), fundașul spaniol al lui Panathinaikos, a suferit o comoție labirintică și o pierdere parțială a auzului, însoțită de amețeli și stare de greață, după ce fanii lui Olympiakos au aruncat o petardă în zona unde se pregăteau rezervele lui Panathinaikos. Derby-ul a fost abandonat aseară la scorul de 1-1, în minutul 50!

Derby-ul de aseară din Grecia, între liderul Olympiakos și campioana Panathinaikos, s-a terminat cu un mare scandal. Arbitrul Fabio Maresca a fost nevoit să suspende meciul ieri, la scorul de 1-1, la puțin timp după ce gazdele de la Olympiakos egalaseră situația pe tabelă. 

Juankar, fundașul dreapta spaniol al oaspeților, a fost afectat de petarda ce a explodat în zona unde se antrenau jucătorii de rezervă și nu a mai putut continua meciul, deși doctorul care asigura asistența medicală pe stadionul Karaiskakis a susținut că nu e ceva grav.

Ianis Hagi a primit un mesaj special de ziua lui: „Voi fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tău! Te iubesc!”
MESAJ
Ianis Hagi a primit un mesaj special de ziua lui: „Voi fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tău! Te iubesc!”

„Panathinaikos a luat cea mai înțeleaptă decizie”

Juankar a fost scos cu targa din teren și transportat cu ambulanța la spital, unde a rămas peste noapte pentru investigații amănunțite. Presa din Atena a aflat în această dimineață diagnosticul pus de medici: comoție labirintică, pierderea parțială a auzului, însoțită de episoade de instabilitate, amețeală și stare de greață. 

„Comoția labirintică se caracterizează printr-o suspendare temporară a funcției urechii interne, precum și episoade de vertij și tinitus, iar Panathinaikos a luat cea mai înțeleaptă decizie", a explicat cotidianul Gazzetta.gr. 

Panathinaikos ar putea pierde derby-ul cu 0-3!

Jucătorii campioanei au refuzat să mai revină pe gazon de la vestiare, în ciuda dorinței celor de la Olympiakos de a continua derby-ul întrerupt în minutul 50. Și acum se așteaptă o decizie a federației în legătură cu acest meci, pe care Panathinaikos l-ar putea pierde la „masa verde".

Cei de la Olympiakos susțin că Juankar, care nu se știe dacă ar mai fi intrat pe teren, nu era accidentat grav încât să provoace abandonarea derby-ului. Și se bazează pe expertiza medicului alocat partidei

+2 FOTO

Medicul partidei a primit amenințări cu moartea!

„Jucătorul dorea să facă unele teste, imposibil de realizat pe stadion. La două ore după incident, deja auzea mai bine și starea lui generală se ameliorase. Am fost delegat la multe jocuri, dar așa ceva nu am pățit. A fost prima oară când s-a întâmplat o asemenea nebunie. Nu-mi voi schimba opinia, chiar dacă am primit a doua zi sute de mesaje urâte, insulte și chiar amenințări cu moartea! 

Căutau țap ispășitor pentru întreruperea meciului și m-au găsit pe mine", declară Christos Gogos, ce a fost surprins făcând poze cu proprietarul lui Olympiakos, Evangelos Marinakis. Christos Gogos consideră că arbitrul italian Fabio Maresca a gestionat prost situația, fiind și influențat de persoane fără competențe medicale.

Ambele echipe au făcut presiuni asupra arbitrului să-și schimbe decizia. Am hotărât ca meciul să nu se reia. A fost una din cele mai dificile zile din viața mea 
- Christos Gogos, medicul derbyului

Alarmă la Bayern! Fără jumătate de echipă cu Galatasaray

Colegul lui Ștefan Radu la Lazio a fost amenințat cu moartea în Serbia! Agentul și familia lui, încercuiți de mașini și loviți cu brutalitate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează