INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Revelația lui AC Milan, despre Zlatan Ibrahimovic: „M-a lovit cu piciorul în figură”

Zlatan Ibrahimovic/ foto: Imago Images
Zlatan Ibrahimovic/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 11:13 / Actualizat marti, 17 mai 2022 11:54

Junior Messias (31 de ani), atacantul revelație de la AC Milan în acest sezon, a vorbit despre Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), superstarul suedez.

Brazilianul a povestit mai multe episoade cu celebrul său coleg din atacul lui AC Milan. Messias și-a amintit cum Ibrahimovic l-a lovit cu piciorul în față, dar și prima lor discuție.

Leo Messi și-a stabilit viitorul » Cumpără acțiuni la un club și va juca acolo
CARIERĂ
Leo Messi și-a stabilit viitorul » Cumpără acțiuni la un club și va juca acolo

Messias: „Ibrahimovic m-a lovit cu piciorul în față”

O poveste cu Zlatan Ibrahimovic: Odată m-a lovit cu piciorul în față. Prima dată când l-am văzut, mâncam împreună și a spus: «Tu nu vorbești? Asta e bine, pentru că tu doar muncești». Dorința pe care o are la 40 de ani este impresionantă. 

Cu cei care muncesc și muncesc din greu este foarte bun, întotdeauna încearcă să ajute. Este cel mai bun fotbalist alături de care am jucat. Cel mai temut adversar a fost Cristiano Ronaldo”, a spus Messias, citat de Gazzetta dello Sport.

Junior Messias, revelația de la AC Milan

Atacantul brazilian a sosit la Milan în 2021, sub formă de împrumut de la Crotone. Povestea de viață a lui Messias este una impresionantă, după cum povestește chiar el. Junior a avut o copilărie grea în Brazilia, dar s-a mutat în Italia și a început să lucreze la o firmă de curierat. 

„Uneori, când eram copii, ne băteam pentru a vedea cine poate fi Ronaldo Nazario. Când am ajuns în Italia, am început să lucrez. Am fost curier, iar compania avea o echipă. A fost frumos, în weekend, după muncă, să mergem să ne distrăm cu prietenii. Obișnuiam să alerg și să înscriu goluri.

Nu m-am gândit niciodată prea departe, am luat mereu totul pas cu pas. Când am făcut saltul de la D la B, mi-am dat seama că pot să o fac. În Serie D sunt terenuri proaste și nu există VAR. 

Apelul venit de la Milan a fost un vis devenit realitate. Nu a fost o negociere ușoară, dar când agentul meu mi-a spus că există această oportunitate, am fost surprins”, a mai povestit Junior Messias.

Cu Messias printre oamenii importanți din acest sezon, AC Milan este aproape de a câștiga primul titlul după 11 ani. „Rossonerii” sunt pe primul loc, cu două puncte peste Inter și cu o etapă înainte de final. În ultimul meci al sezonului, Milan joacă în deplasare cu Sassuolo. Inter joacă acasă, cu Sampdoria.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ce contrast! Cum au fost tratați Chiellini și Dybala la despărțirea de fanii lui Juventus

Scandal în vestiarul lui Arsenal: „Dacă n-aveți «ouă», stați acasă!”. Replică: „Ești o rușine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează