INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Atât de intens a fost! Jurgen Klopp a ieșit „șifonat” din „thriller-ul” cu Tottenham » La final, a atacat arbitrajul!

Jurgen Klopp / Captură Twitter +8   FOTO
Jurgen Klopp / Captură Twitter

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 12:29 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:25

Victoria dramatică reușită de Liverpool în fața lui Tottenham, 4-3, l-a dus pe culmile extazului pe Jurgen Klopp. Neamțul a sărbătorit atât de intens golul decisiv al „cormoranilor” din prelungiri încât s-a resimțit din punct de vedere fizic.

Golul izbăvitor marcat de Jota a provocat o reacție extremă din partea lui „Kloppo”. Managerul a sprintat cu toată viteza în direcția arbitrului de rezervă, dar, în momentul în care se întorcea spre propria bancă, a simțit o „înțepătură” la coapsa stângă

Klopp s-a întors șchiopătând spre propria bancă, iar problemele au persistat și după fluierul final. 

Klopp i-a răspuns lui Ryan Mason

După meci, Klopp a comentat faultul comis de Diogo Jota asupra lui Skipp, cel care a provocat o uriașă polemică în Premier League: 

„Ryan Mason (n.r. - interimarul lui Spurs) să-și facă griji pentru alte lucruri. Diogo are piciorul sus, dar nu atacă capul adversarului. Am înțeles că și Oliver Skipp ar fi putut primi un cartonaș roșu. A vorbit și despre asta? În loc să-și dorească eliminarea lui Jota ar trebui să-și facă alte griji”. 

Diogo Jota l-a lovit cu gheata în cap pe Skipp, foto: Imago
foto: Imago Images
foto: Imago Images
foto: Imago Images
foto: Imago Images
+4 FOTO

Finalul dramatic în Liverpool - Tottenham

„Cormoranii” aveau 3-0 în minutul 15, au fost egalați în prelungiri, dar au marcat golul decisiv imediat după cel egalizator reușit de Spurs. 

„Anfield” a amuțit când Richarlison a înscris cu capul din centrarea lui Son în al treilea minut al prelungirilor, dar, la faza imediat următoare, Diogo Jota a scăpat singur cu portarul și a marcat golul decisiv, cel care l-a trimis pe Klopp în al nouălea cer.

Citește și alte știri de actualitate:

Dormeau pe ei! Golul marcat de „vulpea” Mbappe în Franța face înconjurul planetei

Napoli - Salernitana 1-1 » Șocantă răsturnare! Delirul a devenit tăcere la Napoli. Golul lui Dia a amânat sărbătoarea lângă Vezuviu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează