INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Cristiano Ronaldo, accidentat în meciul cu Lazio: „Am simţit glezna răsucindu-se!” » Felipe Caicedo a salvat un punct pentru gazde

Cristiano Ronaldo, accidentat în Lazio - Juventus 1-1 // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, accidentat în Lazio - Juventus 1-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 17:46 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 17:59

Cristiano Ronaldo (35 de ani), autorul singurului gol marcat de Juventus în remiza cu Lazio din etapa #7 a Serie A, scor 1-1, a ieșit de pe teren în minutul 76, după ce a suferit o accidentare la gleznă.

Cu un sfert de oră înainte de final, Ronaldo a rămas la pământ după un duel cu Luis Alberto. Avea chipul schimonosit de durere și se ținea de glezna stângă. Nu mai putea continua. Înlocuit, lusitanul le-a spus celor din stafful medical, la marginea terenului: „Am simțit glezna răsucindu-se”. Și Pirlo își face griji. Speră să fie doar o contuzie, însă ar putea fi și o entorsă puternică.

După înlocuire, Ronaldo a fost surprins afișând un zâmbet larg pe banca de rezerve. Medicii lui Juventus i-au aplicat portughezului un pachet de gheață în zona gleznei, astfel încât aceasta să nu se umfle mai tare.

Clasament Serie A: Juventus, departe de liderul AC Milan

Lazio - Juventus 1-1. Felipe Caicedo, gol egalizator în 90+5!

În minutul 15 al meciului, Ronaldo reușise să deschidă scorul, împingând mingea în poartă din câțiva metri, după o centrare a lui Cuadrado. Lazio a reușit să salveze un punct, prin golul lui Felipe Caicedo din minutul 90+5. 

Caicedo a fost decisiv pentru Lazio și etapa trecută, în meciul câștigat cu Torino, scor 4-3. Felipe a înscris golul victoriei în minutul 90+8 și pare că devine coșmarul echipelor torineze.

Ștefan Radu, titular în Lazio - Juventus

Ștefan Radu a jucat din nou, după o lună de pauză. E refăcut după o accidentare, totuși, îi lipsește ritmul jocurilor. A ieșit prea târziu la blocaj la centrarea lui Cuadrado și Ronaldo a marcat (0-1). A fost schimbat în minutul 54.

6 goluria înscris Ronaldo în acest sezon de Serie A, în doar 4 meciuri jucate

VIDEO Rezumatul meciului Lazio - Juventus 1-1

Citește mai multe știri din Serie A:

„Zlatan” râde de Tătărușanu, într-un video viral în Italia: „Ia, prinde-o și pe asta! Mai bine vine un brutar”

„Cristiano Ronaldo e antipatic!” » Cine este modelul care nu-l place pe portughez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează