INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus îl trimite „pachet” la PSG, după ce s-a certat cu Allegri

Leandro Paredes, în stânga // foto: Imago Images
Leandro Paredes, în stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 13:41 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 13:46

Juventus nu-l va cumpăra definitiv pe mijlocașul argentinian Leandro Paredes (28 de ani), pe care l-a împrumutat vara trecută de la PSG.

Printre mutările realizate de Juventus vara trecută s-a numărat și împrumutul lui Leandro Paredes de la PSG. Italienii au bătut palma cu PSG și în privința unei clauze de cumpărare în valoare de 25 de milioane de euro, pe care au decis să nu o activeze în cele din urmă.

Dragomir tună: „E bătaie de joc ce face Rapid!”
RAPID
Dragomir tună: „E bătaie de joc ce face Rapid!”

Juventus îl trimite „pachet” la PSG pe Leandro Paredes, după ce s-a certat cu Allegri

Unul dintre principalele motive este cearta dintre fotbalist și antrenorul Massimiliano Allegri de la antrenamentul de luni. Cei doi au fost în centrul unui dialog aprins după ce Paredes i-a cerut socoteală antrenorului pentru faptul că-l folosește foarte rar. 

Supărat, Paredes a absentat de la masa de prânz luată de întregul colectiv. A mers a doua zi să se scuze în fața antrenorului, dar răul fusese deja făcut. Juventus nu consideră că merită să plătească 25 de milioane de euro pentru transferul definitiv al mijlocașului, mai ales că acesta nici nu a impresionat prin evoluțiile sale.

Paredes a jucat de 25 de ori pentru Juventus, dar media de minute jucate pe meci este mică, sub 44! Ca realizări, nu se poate lăuda decât cu o pasă decisivă, insuficient pentru a-i convinge pe oficialii bianconeri să scoată 25 de milioane de euro din conturi.

Paredes nu, Rovella și Frattesi da

Juventus preferă să se bazeze pe tinere talente precum Nicolo Rovella, acum împrumutat la Monza, sau să folosească acei bani pentru a întări lotul cu alți jucători, potrivit Football Italia. Pe lista lui Juve se regăsește Davide Frattesi, mijlocaș central în vârstă de 23 de ani de la Sassuolo.

Mai multe din fotbalul internațional: 

Ce lovitură încearcă Al Nassr! Îi oferă cel mai mare salariu din lume pentru a-l aduce lângă Ronaldo

Thomas Tuchel, luat la rost de Bild: „Se umple de ridicol” » De ce îl acuză: „Ați văzut ce a făcut pe bancă?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează