INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid a pus ochii pe un atacant cu mamă româncă » Vârful pe care îl doresc „galacticii”

După ce perfectat transferul mijlocașului englez Jude Bellingham (19 ani), de la Borussia Dortmund, Real Madrid ar fi pus ochii pe încă un jucător al trupei germane: atacantul neamț cu mamă din România, Karim Adeyemi (21 de ani, stânga). 
Foto: Imago
După ce perfectat transferul mijlocașului englez Jude Bellingham (19 ani), de la Borussia Dortmund, Real Madrid ar fi pus ochii pe încă un jucător al trupei germane: atacantul neamț cu mamă din România, Karim Adeyemi (21 de ani, stânga). Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 20:02 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 21:30

După ce perfectat transferul mijlocașului englez Jude Bellingham (19 ani), de la Borussia Dortmund, Real Madrid ar fi pus ochii pe încă un jucător al trupei germane: atacantul neamț cu mamă din România, Karim Adeyemi (21 de ani). 

Gruparea de pe „Santiago Bernabeu” caută să aducă un atacant de viitor, după ce francezul Karim Benzema (35 de ani) a plecat de la Real Madrid după 14 sezoane, semnând cu formația saudită Al Ittihad. 

Edi Iordănescu a ales portarul României: el va apăra în Kosovo!
Kosovo - România
Edi Iordănescu a ales portarul României: el va apăra în Kosovo!

Karim Adeyemi, atacantul Borussiei Dortmund, dorit de Real Madrid 

Pentru ca transferul lui Karim Adeyemi la Real Madrid să se poată realiza, formația din capitala Spaniei trebuie să pună pe masă o sumă consistentă de bani. Șefii Borussiei Dortmund se așteaptă să obțină în schimbul lui Karim Adeyemi cel puțin 80 de milioane de euro, scrie cotidianul spaniol AS. 

Sursa citată mai arată că nemții nu ar fi dispuși să negocieze cu nicio formație care vine cu o ofertă sub această sumă, mai ales că Adeyemi mai are 4 ani de contract cu Borussia Dortmund, până în iunie 2027. 

Karim Adeyemi a ajuns în iulie 2022 la Borussia Dortmund, de la RB Salzburg, în schimbul a 30 de milioane de euro. În primul sezon la Borussia Dortmund, vârful a adunat 32 de apariții, în toate competițiile, a marcat de 9 ori și a dat 6 pase decisive. 

În naționala Germaniei, Karim Adeyemi are 4 selecții și un gol marcat. A jucat inclusiv într-un meci contra României, scor 2-1 pentru germani, din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, din 2022. A bifat atunci un singur minut. 

Citește și: 

Sadio Mané se pregătește de întoarcerea în Premier League » Ce club îl așteaptă cu brațele deschise!

Napoli l-a ochit deja pe înlocuitorul lui Victor Osimhen » Pe cine ia campioana Italiei dacă nigerianul pleacă?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează