INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Clubul rusului Khabib Nurmagomedov, în pragul falimentului: „Sponsorii s-au retras din cauza situației din Ucraina”

Khabib, stânga, în august 2021, când semna un contract cu FC Legion
Khabib, stânga, în august 2021, când semna un contract cu FC Legion

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 19:19 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 19:19

FC Legion Makhachkala, clubul favorit al lui Khabib Nurmagomedov (34 de ani), riscă să dispară din cauza problemelor financiare. În prezent evoluează în al treilea eșalon din Rusia.

FC Legion Makhachkala este clubul de suflet al lui Khabib Nurmagomedov, unul dintre cei mai mari luptători din istoria UFC. Acesta a investit în ultimii ani la echipă, a semnat chiar și un contract de fotbalist, pentru publicitate, dar acum nu mai poate face nimic. Din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, toți sponsorii s-au retras.

Anunț incredibil făcut de Ucraina, în plin război contra Rusiei! Președintele Zelenski și guvernele din Spania și Portugalia sunt de acord
CM 2030
Anunț incredibil făcut de Ucraina, în plin război contra Rusiei! Președintele Zelenski și guvernele din Spania și Portugalia sunt de acord

Clubul lui Khabib Nurmagomedov, la un pas de disparție

„Khabib a făcut multe pentru acest club, ne-a ajutat financiar, ne-a găsit și un sponsor important. După cum știți, anul trecut am primit bani de la o un producător de băuturi energizante, totul datorită lui. Acum, din cauza evenimentelor din Ucraina, au refuzat colaborarea. Acum avem o gaură mare în buget. 

Nu avem lichidități, este un sezon foarte complicat pentru noi. Căutăm un sponsor nou, dar este greu. Nu exludem nicio variantă, este posibil să ne retragem din campionat”, a declarat Shamil Lakhiyalov, președintele lui Legion Makhachkala, potrivit Sport24.ru.

Pentru mine, fotbalul este sportul numărul unu. Când eram mic, am visat să ajung fotbalist și, de atunci, întotdeauna am urmărit meciurile de fotbal. Dintr-un punct de vedere, fotbalul este mai bun, nu trebuie să te bați sau să lovești pe cineva. Pur și simplu, ieși pe iarbă și le arăți tuturor de ce ești capabil. Sigur, este dificil, dar îmi place mai mult decât UFC, mai mult decât MMA
- Khabib Nurmagomedov

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Fotbaliștii lui Maccabi Haifa nu mănâncă și nu beau nimic până miercuri seară, înaintea meciului cu Juventus

Măsuri dure luate de Bayern » Nemții au interzis autografele și pozatul cu fanii

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează