INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IRONII

GALERIE FOTO Avalanșă de „meme”-uri după ce Mbappe a lasat-o cu ochii-n soare pe Real Madrid pentru sutele de milioane de la PSG

Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat un nou contract cu PSG, până în anul 2025, și a devenit ținta ironiilor fanilor lui Real Madrid. +20   FOTO
Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat un nou contract cu PSG, până în anul 2025, și a devenit ținta ironiilor fanilor lui Real Madrid.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 09:19 / Actualizat luni, 23 mai 2022 09:45

Kylian Mbappe a semnat cu PSG, clubul francez la care activează și în prezent, punând capăt speculațiilor că ar putea ajunge la Real Madrid, campioana La Liga.

Odată cu semnarea noului contract, Mbappe va încasa 60 de milioane de euro net pe sezon și va primi un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro. Internauții l-au ironizat, sugerând că a ales banii în locul performanței. 

+16 FOTO

Kylian Mbappe: „De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul”

Kylian Mbappe și-a justificat decizia de a rămâne la PSG printr-un mesaj publicat duminică seara în social-media.

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare.

De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune”, a transmis superstarul francez, prin intermediul rețelelor de socializare.

VIDEO Mbappe, prezentat oficial la PSG

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce a decis PAOK în privința lui Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță după ce a pierdut finala Cupei: „E vremea schimbării”

Avertisment pentru Pușcaș, după semifinala play-off-ului de promovare în Serie A: „O naivitate colosală putea costa calificarea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
digei
digei  •  23 Mai 2022, 10:33

83 de ani? Nici vorba, asa arata si acum!

balotelli
balotelli  •  23 Mai 2022, 10:23

Memeeeeee!.. Păzea!.. Vine avalanșa! Se duc la vale meleoanele visate pe Mbappe!

michael
michael  •  23 Mai 2022, 10:10

Bine, bine, măi Muppet, înțeleg ”Ici c*est Paris”, dar tu ce cauți la Paris?? Nu prea arăți a ........parizian!! Parizienii au pielea puțin mai...........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează