INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Totul pentru Kylian Mbappe! PSG vrea cu orice preț să prelungească acordul » Ce vrea să facă Parisul și la cine apelează pentru a-l convinge

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, nu acceptă ideea de a-l pierde gratis în 2024 pe Kylian Mbappe. Foto: Imago Imago
Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, nu acceptă ideea de a-l pierde gratis în 2024 pe Kylian Mbappe. Foto: Imago Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 16:03 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 16:03

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, nu acceptă ideea de a-l pierde gratis în 2024 pe Kylian Mbappe (24 de ani) sau de a fi forțat să-l vândă acum. Îi propune un nou contract, cu salariu mai mare de 70 de milioane și cu o clauză clară de a pleca anul viitor în schimbul unei anumite sume. Va apela la un fost director al grupului media qatarian.

Kylian Mbappe a informat PSG că refuză să mai prelungească actualul contract și că vrea să plece vara viitoare, liber, gratis, la sfârșitul acordului. Speculându-se că ar avea deja un acord cu Real Madrid. Astfel, ar câștiga încă 150 de milioane de euro într-un ultim sezon la Paris (70 de milioane salariu, 80 de milioane bonus de fidelitate) și 100 de milioane, primă la semnătură la clubul blanco.

„Ne-am întors pe vremea lui Ceaușescu?” » Liderul suporterilor CSA, atac dezlănțuit: „Vor să fure iar identitatea Stelei! E trafic de influență, să nu se pună cu mine!”
CSA STEAUA
„Ne-am întors pe vremea lui Ceaușescu?” » Liderul suporterilor CSA, atac dezlănțuit: „Vor să fure iar identitatea Stelei! E trafic de influență, să nu se pună cu mine!”

Înțelegere secretă între emir și Florentino Perez pentru Kylian Mbappe?

Pe 5 iulie, după prezentarea noului antrenor roș-albastru, Luis Enrique, președintele Nasser Al-Khelaifi a reacțional radical: „Dacă nu semnează în două săptămâni, ușa e deschisă". I-a pus un termen limită să se decidă, 31 iulie.

S-a speculat chiar că emirul Qatarului, Tamim Al-Thani, patronul grupării franceze prin Autoritatea de Investiții în Sport a statului asiatic, ar avea o înțelegere secretă cu Florentino Perez pentru a-l transfera încă din această vară pe „Santiago Bernabeu", pentru 250 de milioane, 200 de milioane sumă fixă și 50 de milioane sub formă de bonusuri.

Modifică actualul contract sau semnează altul nou cu Kylian Mbappe

Totuși, RMC Sports are o altă versiune. „Kylian Mbappe va fi jucătorul lui Paris Saint-Germain și viitoarea stagiune”, a afirmat jurnalistul RMC Daniel Riolo. Susține că PSG insistă să-l convingă pe căpitanul Franței în vârstă de 24 de ani să continue pe Parc des Princes.

Inclusiv modificând actualul contract sau semnând un acord nou, cu condiții financiare și mai bune decât cele de care se bucură momentan și cu o clauză clară, scrisă, că jucătorul va pleca în vara lui 2024.

Fostul director beIN Media e acum directorul companiei lui Kylian Mbappe

„În acest fel, ar fi un scenariu conform căruia ambele părți ar avea de câștigat, și Kylian, și PSG”, se vorbește la Paris. Clubul ar fi apelat la un apropiat al lui Mbappe pentru a-l convinge.

Numele său, Ziad Hammoud, 44 de ani, francez de origine libaneză, a fost director în grupul qatarian beIN Media și este acum CEO al companiei lui Mbappe, KEWJF. Potrivit RMC, numele firmei e un acronim format din primele litere ale prenumelor membrilor familiei lui Kylian.

Deocamdată, atacantul e așteptat să reia antrenamnetele cu PSG. Luni, la noul centru de pregătire de la Poissy. 

Citește și:

Lovitură primită astăzi de abonații unui operator TV: Nu vor putea să vadă meciul Farul - Sheriff Tiraspol

Dezvăluiri în premieră de la Dinamo » Cum se lucrează mai nou la transferuri

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează