INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Laszlo Boloni, supărat pentru ce a pățit la Metz: „Ești ca un boxer care încearcă să evite loviturile, dar tot iei una în față. Și asta mă enervează”

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 11:37 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 12:03

Antrenorul lui Metz, Laszlo Boloni, a fost afectat de mercato, care l-a mai lăsat fără doi jucători. A observat cu regret: „Această perioadă de transferuri ne-a făcut mult rău”.

După o victorie care dădea speranțe, 4-1 la Rodez, un egal enervant, 0-0 acasă cu Annecy, o echipă aflată în zona retrogradării. Și Metz coboară două locuri, oprindu-se pe 7. 

Prea vulgară? Georgina Rodriguez a stârnit reacții majore la Festivalul de la Veneția! Cum a apărut Mădălina Ghenea
VENEȚIA
Prea vulgară? Georgina Rodriguez a stârnit reacții majore la Festivalul de la Veneția! Cum a apărut Mădălina Ghenea

Laszlo Boloni: „Antrenorul trebuie să se adapteze la fiecare răsucire din culise" 

Totuși, Laszlo Boloni răsuflă ușurat, pentru că s-a încheiat perioada de transferuri. I-au mai plecat doi jucători, mijlocașul Boubacar Traoré (21 de ani, la Wolverhampton, împrumut pentru două milioane de euro și obligație de cumpărare în 2023, cu 11 milioane) și fundașul dreapta William Mikelbrencis (18 ani, definitiv la Hamburg pentru 700.000 €). Acum știe în sfârșit cu cine atacă promovarea în Ligue 1, deși e etapa a 7-a. 

„Problema este că antrenorul trebuie să se adapteze la fiecare mișcare, fiecare propunere, fiecare răsucire petrecută în culise”, a declarat Boloni presei franceze. 

„Ești ca un boxer care încearcă să evite loviturile, însă, din timp în timp, iei una în față. Și asta mă enervează. Tu le strângi, faci compromisuri... Când pot, mă adaptez, dar când se întâmplă ceva în ultimul minut înaintea unui meci, e o situație pe care nu o pot regla”. 

Laszlo Boloni, probleme cu jucătorii care forțau transferurile 

Bölöni simte că „mercato ne-a făcut mult rău psihic. Nu voi deschide ușa vestiarului, dar da, ne-a afectat mult”. Își dorește ca totul să se schimbe acum, când transferurile au rămas în urmă: „Sper ca spiritele să se liniștească și să continuăm să oferim un joc bun”. 

Unii jucători i-au provocat dureri de cap în această vară, cerând cu insistență să fie lăsați să plece. Mikelbrencis, fundașul dreapta titular, a părăsit clubul în ultima clipă. În schimb, Kouyaté, stoperul care refuzase să se antreneze pentru a forța transferul, a rămas în cele din urmă la Metz.

Citește și alte știri de sport: 

VIDEO Robert Lewandowski, de neoprit în La Liga » Barcelona a spulberat-o pe Sevilla și a urcat pe locul doi

Mai rău ca-n Liga 1! Greșeală incredibilă de arbitraj în Aston Villa - Manchester City » Guardiola, salvat iar de Haaland

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
firstgeorge
firstgeorge  •  06 Septembrie 2022, 17:37

nu e nimic serios de el!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Septembrie 2022, 17:47

...da tu ?...tu ce ai inteles ?...nu vezi ca batranul antrenor maghiar cu cetatenie franceza este neputincios ?...m am saturat de astia care cauta scuze ...el a fost adus sa gaseasca solutii ...si nu poate sa bata o echipa slaba acasa la Metz ...cum vrei s o promoveze ?

maradona79
maradona79  •  04 Septembrie 2022, 15:55
Postat de ionescugeorge77 pe 04 Septembrie 2022, 14:05

...omul e persecutat ...el nu poate s o promoveze pe Metz ...ce vor de la el ?...de ce l au pus antrenor ?

Asta ai inteles tu din articol?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează