INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sarri amenință: „Dacă nu schimbați ceva, mă las de fotbal!”

Maurizio Sarri // foto: Guliver/gettyimages
Maurizio Sarri // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 20:37 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 20:47

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio, amenință că se lasă de meserie, deranjat fiind de numărul mare de meciuri pe care le are de disputat echipa lui.

Maurizio Sarri își continuă războiul cu forurile care conduc fotbalul. Zilele trecute, după 0-2 cu AC Milan, antrenorul lui Lazio acuza „programul nebun”: „Sunt îngrozitor de enervat de liga noastră, de UEFA și FIFA, sunt furios pe toți din această bandă”.

La câteva zile distanță, Sarri a plusat cu o amenințare, că se va lăsa de meserie dacă ceva nu se schimbă în această privință.

Acuzat că a încercat să copieze la examenul pentru carnet, Iulian Miu se apără: „M-a auzit doamna și mi-a zis: «Treci la catedră, dacă tot ești așa vorbăreț»”
EXAMEN
Acuzat că a încercat să copieze la examenul pentru carnet, Iulian Miu se apără: „M-a auzit doamna și mi-a zis: «Treci la catedră, dacă tot ești așa vorbăreț»”

Maurizio Sarri amenință: „Dacă nu se schimbă ceva, mă retrag!”

„Dacă vor continua să facă astfel de calendare, mă gândesc să fac o schimbare, în sensul că voi vrea să mă retrag. Ăsta nu mai este fotbal de care mă bucur.

În această perioadă trebuie să facem schimbări multe de la meci la meci”, a afirmat Sarri la conferința de presă premergătoare meciului cu Celtic de miercuri seara. 

Angrenată în 3 competiții, campionat - cupă - Liga Campionilor, Lazio a disputat deja 8 meciuri în acest început de sezon, într-o lună și jumătate.

Romanii n-au început bine stagiunea, ocupă locul 16 în Serie A cu doar două victorii în 7 etape, iar în Ligă au remizat cu Atletico Madrid în prima rundă a grupelor, scor 1-1.

Rezultatele nu sunt cele pe care le dorim, dar atmosfera în interiorul grupului este bună, iar atitudinea de la antrenamente este cea potrivită. Asta ne dă încredere, dar ne și îngrijorează pentru că nu înțelegem de ce nu câștigăm.

Nu suntem o echipă tactică, ci una strategică. La ora meciului, personalitatea și motivația contează mai mult decât aspectele tactice.

- Maurizio Sarri, antrenor Lazio

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scenografie fabuloasă în Elveția, în meciul de tristă amintire pentru Basel

Jurgen Klopp cere ca meciul cu Tottenham să se REJOACE: „Am 50 de ani de fotbal. N-am mai văzut așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează