INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Își face echipă de staruri la Inter Miami » Beckham vrea să aducă lângă Messi 3 foști colegi ai sud-americanului

Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba, doriți lângă Leo Messi la Inter Miami. 
Foto: Imago
Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba, doriți lângă Leo Messi la Inter Miami. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 07:35 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 09:21

După ce, miercuri seară, Lionel Messi (35 de ani) a anunțat că va semna cu gruparea Inter Miami, din MLS, presa internațională anunță că David Beckham (48 de ani), patronul americanilor, încearcă să aducă lângă argentinian alți fotbaliști cu nume din fotbalul mondial. 

Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona. Dacă era vorba de bani, eram deja în Golf”
MERCATO
Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona. Dacă era vorba de bani, eram deja în Golf”

Sergio Busquets, Luis Suarez și Jordi Alba, doriți lângă Leo Messi la Inter Miami 

Iar trupa din statul american Florida ar vrea ca Lionel Messi să redevină coleg cu 3 fotbaliști cu care a jucat împreună pe vremea când evolua în Spania, la FC Barcelona. 

Este vorba despre Sergio Busquets (34 de ani, mijlocaș defensiv), Jordi Alba (34 de ani, fundaș stânga) și Luis Suarez (36 de ani, atacant), informează jurnalistul argentinian Gaston Edul, pe contul personal de Twitter. 

Primii doi sunt liberi de contract după despărțirea de FC Barcelona, în luna mai, iar echipa patronată de fostul jucător de la Manchester United, Real Madrid sau AC Milan ar urma să discute cu aceștia numai termenii contractuali. 

Lucrurile stau diferit însă în cazul lui Luis Suarez. Ajuns la începutul acestui an în Brazilia, la Gremio, uruguayanul mai are un an și jumătate de contract cu echipa sud-americană, ceea ce ar însemna ca nord-americanii să scoată din buzunar o sumă de bani pentru a-l aduce pe „El Pistolero” lângă Lionel Messi.

Messi, Busquets, Jordi Alba și Luis Suarez au jucat împreună din 2014, când uruguayanul ajungea pe Camp Nou, de la Liverpool, până la finalul sezonului 2019-2020, când Suarez pleca din Catalunia la Atletico Madrid. 

13 trofeeau cucerit împreună Messi, Suarez, Jordi Alba și Busquets la FC Barcelona, printre care o Ligă a Campionilor și 4 titluri în La Liga

Citește și: 

I-au „ciocănit” la final » West Ham câștigă primul trofeu european după 58 de ani cu un gol în minutul 90

Aroganță de Miami » Cum a prezentat clubul lui Beckham transferul lui Messi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  08 Iunie 2023, 11:47
Postat de gazistu pe 08 Iunie 2023, 10:43

face Beckham la Miami, un fel de "cimitirul elefantilor";cel mai probabil va castiga la imagine ..isi scoate rapid banii din publicitate, vanzari echipamente, etc + ca americanii is platitori

Mai lipsesc chiriches si ala de la voluntari ..armas

gazistu
gazistu  •  08 Iunie 2023, 10:43

face Beckham la Miami, un fel de "cimitirul elefantilor";cel mai probabil va castiga la imagine ..isi scoate rapid banii din publicitate, vanzari echipamente, etc + ca americanii is platitori

Vezi toate comentariile (2)
Comentează