INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Leonardo Bonucci reclamă reintegrarea în lotul lui Juventus! Amenință cu tribunalul, cerând daune de imagine

Leonardo Bonucci reclamă reintegrarea în lotul lui Juventus! Foto: Imago Images
Leonardo Bonucci reclamă reintegrarea în lotul lui Juventus! Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 14:46 / Actualizat duminica, 27 august 2023 15:03

Leonardo Bonucci (36 de ani) vrea să facă din nou parte din efectivul lui Juventus, însă antrenorul Massimiliano Allegri nu-i dă nicio speranță. Fundașul italian, care mai are un an de contract cu bianconeri, se pregătește singur de la jumătatea lui iulie și nu-și găsește echipă.

Din tripleta legendară BBC, care-l apăra ca un zid pe Gianluigi Buffon, nu a mai rămas decât Leonardo Bonucci. Portarul s-a retras, la fel Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini a plecat în MLS, iar Bonucci nu mai are viitor la Juventus, deși contractul îi expiră în iunie 2024. 

„Am vorbit deja cu Leo Bonucci și el cunoaște situația. Poziția lui Juventus a fost clară, mergem mai departe”, a declarat antrenorul Massimiliano Allegri, care l-a exclus pe apărătorul italian din lotul bianconerilor la jumătate lui iulie (alegere tehnică) și nu l-a luat în turneul din SUA.

Răsturnare șocantă: Șumudică NU mai semnează cu FCU Craiova! Nici Prunea nu mai vine
FCU CRAIOVA
Răsturnare șocantă: Șumudică NU mai semnează cu FCU Craiova! Nici Prunea nu mai vine

Leonardo Bonucci a negociat cu Union Berlin și Genoa

Bonucci a replicat imediat, postând un mesaj tăios: „Lipsa de respect nu este o evaluare a valorii tale, ci un semnal al caracterului”. Leo nu se află deloc în relații bune și s-a certat cu tehnicianul în februarie 2017, la un meci cu Palermo, iar Bonucci a ajuns în tribună la următoarea partidă cu Porto. De-atunci nu s-au „înghițit” deloc și la sfârșitul acelei stagiuni s-a transferat la Milan. 

Acum, drumurile lor s-au despărțit din nou și Leo a încercat zadarnic să-și găsească echipă pentru a nu pierde convocarea la CE 2024. A negociat cu Union Berlin și, mai nou, cu Genoa (o veste deloc bună pentru Drăgușin), dar n-au ajuns la un acord, din cauza salariului (6,5 milioane de euro la Juve) încasat de la „Bătrâna Doamnă”.

502 meciuria bifat Leonardo Bonucci la Juventus, reușind 37 de goluri și 10 assisturi. În naționala Italiei are 121 de selecții și 8 goluri

Leonardo Bonucci și-a angajat un jurist și cere daune

Bonucci și-a pierdut și statutul de căpitan, banderola ajungând pe brațul lui Danilo. Și Asociația Jucătorilor din Italia s-a sesizat și susține poziția internaționalului azzurro. Care este decis să apeleze la un jurist axat pe sport și să denunțe clubul la tribunal, reclamând daune de imagine provocate de excluderea sa din efectivul torinez

După 12 sezoane la Juve, Bonucci se găsește într-o situație ingrată, neavând decât varianta să lupte pe toate căile pentru a fi reintegrat în lot și să conteste motivele invocate de club pentru această decizie.

Citește și:

Dinamo, interzisă pe „Arcul de Triumf”?! Lovitură pentru „câini”

Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  28 August 2023, 00:37

Mare antrenor Allegri ăsta...Sa ne anunte si pe noi cand are de gand sa mai castige ceva cu Juventus. E de atata timp acolo si in afara de conflicte cu jucatori care sunt in mod evident mai mari fotbalisti decat e el antrenor nu a reusit mare lucru...

dandana
dandana  •  27 August 2023, 21:18
Postat de rumunek pe 27 August 2023, 15:24

Vezi tu Leo, de asta nu era nevoie de atâtea vorbe după plecarea de la Milano. Poate acum ar mai fi fost o ușă deschisă.

Exact asta voiam sa spun și eu. Și-a ieșit din formă, nu trebuie sa stea după el Juventus ramai cin club, dar nu ceri sa fi băgat în echipă

rumunek
rumunek  •  27 August 2023, 15:24

Vezi tu Leo, de asta nu era nevoie de atâtea vorbe după plecarea de la Milano. Poate acum ar mai fi fost o ușă deschisă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează