INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Spectacol cu 6 goluri în Levante - Real Madrid! Echipa lui Ancelotti nu reușește să profite de pasul greșit al Barcelonei

Levante - Real Madrid » La Liga, etapa 2, LIVE pe GSP.ro
Levante - Real Madrid » La Liga, etapa 2, LIVE pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 00:30 / Actualizat luni, 23 august 2021 01:03

Real Madrid n-a reușit să rămână lider, remizând 3-3 cu Levante, în deplasare. Doar victoria o menținea pe primul loc.

Rezultatele + programul rundei #2 din La Liga, AICI

Bale a deschis scorul în minutul 5 pe Estadi Ciutat de Valencia, după o fază creată excelent de Alaba și Benzema. Bale nu mai marcase pentru Real Madrid din 22 ianuarie 2020, în Cupă, iar în campionat nu mai înscrisese din 1 septembrie 2019, 2 reușite cu Villarreal.

Imediat după startul reprizei secunde, gazdele au profitat de o minge pierdută de Hazard și de neatenția apărării Realului, iar Roger nu a iertat, unu la unu cu Courtois. Neatent, Lucas Vazquez l-a scos din ofsaid pe marcator.

În minutul 57, Levante a preluat conducerea printr-un gol superb al lui Campana, din centrarea lui De Frutos, de pe dreapta.

Casemiro a speculat spațiile lăsate de gazde în minutul 73, cu o pasă senzațională pentru Vinicius, care nu a iertat. 2-2.

După 6 minute, Bardhi a trimis în careu din lovitură liberă, iar din capul lui Alaba mingea a ajuns la Rober, care a înscris pentru 3-2. Echipa din Valencia a avut și o bară în minutul 82.

Pe final, Ancelotti a jucat cu doi atacanți, după ce l-a trimis și pe Jovic alături de Benzema, însă tot Vinicius a marcat, în minutul 85, din pasa căpitanului Benzema. Execuție extraordinară cu exteriorul, balonul lovind și bara înainte de a intra în plasă.

Portarul Aitor Fernandez (Levante) a fost eliminat în minutul 86, după ce a atins mingea cu mâna în afara careului. În poartă a intrat fundașul Vezo, care a menținut scorul până la final.

3goluri a încasat Courtois la Valencia. Nu i se mai întâmplase de pe 8 noiembrie 2020, de la cealaltă echipă din oraș, Valencia CF

Levante - Real Madrid 3-3

  • Au marcat: Roger M. 46, Campana 57, Rober 79 / Bale 5, Vinicius 73, 85
  • Cartonaș roșu: Aitor Fernandez (86)

Statisticile meciului

Levante - Real Madrid » Echipele de start

Real Madrid: Courtois - Vazquez, Nacho, Militao, Alaba - Casemiro, Valverde, Isco - Bale, Hazard, Benzema
Antrenor: Carlo Ancelotti

Levante: Aitor - Miramón, Rober Pier, Vezo, Clerc - Melero, Campaña, Radoja - De Frutos, Morales, Roger
Antrenor: Paco Lopez

O fotografie și mii de suspiciuni » Ce se află în spatele unei banale imagini cu Carlo Ancelotti

Fanii lui Real Madrid au tresărit după apariția unei imagini pe contul oficial de Instagram.

Așa cum se întâmplă în mod tradițional, pe contul oficial de Instagram al lui Real au apărut imagini din momentul în care echipa lui Ancelotti a ajuns la hotelul unde a fost cazată în Valencia.

Spectacol cu 6 goluri în Levante - Real Madrid! Echipa lui Ancelotti nu reușește să profite de pasul greșit al Barcelonei

Un detaliu inedit a aprins imaginația suporterilor lui Real. O fotografie care îl înfățișează pe Ancelotti ascunde un amănunt interesant. În spatele italianului, pe un gard, un tricou al lui Kylian Mbappe stă la loc de cinste. Pe Twitter, suflarea „Los Blancos” a „erupt”: „E un semn clar, vine la noi!”.

Mbappe: „Cel mai mare vis? Să câștig UCL alături de PSG”

Kylian Mbappe pare conștient că va rămâne la PSG cel puțin pentru încă un sezon, deși dorința atacantului este de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

PSG e pe cale să își construiască un veritabil dream-team, iar Nasser Al-Khelaifi dă asigurări că Mbappe va continua pe Parc des Princes, întregind o echipă stelară din care vor mai face parte Messi, Neymar sau Di Maria.

„Toată lumea cunoaște viitorul lui Mbappé. Este un jucător al lui PSG. Este competitiv, are o mentalitate de învingător. Am spus-o public”, a afirmat în urmă cu două săptămâni Nasser Al-Khelaifi, șeicul lui PSG.

Deși nu și-a ascuns dorința de a îmbrăca la un moment dat tricoul lui Real Madrid, Kylian Mbappe a declarat răspicat care e marele său obiectiv: „Cel mai mare vis al meu este să câștig Liga Campionilor cu PSG, ar fi ceva fantastic”, a declarat campionul mondial en-titre, citat de AS.

Cele mai frumoase goluri marcate de Real Madrid cu Levante

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un jucător de la Barcelona refuză să-și prelungească contractul și a decis să renunțe și la naționala Spaniei!

Ronaldo „s-a scos” din echipa lui Juventus: „Vrea să plece” » Reacția clubului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
nebeleizis
nebeleizis  •  23 August 2021, 06:20

Anul asta ia Atletico titlul la pas in Spania ...

rocky5
rocky5  •  23 August 2021, 00:45

Hai Levante!

ali.bec
ali.bec  •  23 August 2021, 00:40

Super hot meciul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează