INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVANTE - VILLARREAL 2-1

Levante - Villarreal 2-1 // Scandal cu VAR, după primul penalty repetat în Spania: „Arbitrul m-a amenințat că mă elimină!”

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 11:54

Villarreal a pierdut cu Levante, scor 2-1, dar a contestat arbitrajul. Portarul Andrés Fernández s-a revoltat, pentru că arbitrul a decis să se execute din nou lovitura apărată lui Morales: „E imposibil să ţii piciorul pe linie”. Roger Martí l-a învins la repetare şi a pornit remontada.

Una dintre modificările de regulament adoptate de FIFA de la 1 iulie a provocat deja primul scandal. Levante a egalat în minutul 65 al partidei de aseară, 2-1 cu Villarreal, dintr-un 11 metri bătut însă de două ori. Andrés Fernández a parat la execuţia lui José Luis Morales, numai că Munuera Montero a hotărât repetarea loviturii după ce a consultat, în premieră într-o asemenea situaţie, asistentul video! 

Goalkeeperul „Submarinului” nu ţinuse un picior pe linia porţii şi a primit şi un cartonaş galben! A executat apoi Roger Martí şi n-a mai greşit. 

Controversă şi la al doilea 

Gazdele au mai primit încă o lovitură de pedeapsă în minutul 73, transformată de acelaşi Roger Martí, şi au câştigat. Andrés Fernández s-a revoltat, simţindu-se nedreptăţit: 

Arbitrul m-a ameninţat că mă elimină dacă mă mai mişc la al doilea penalty. Cine a inventat regula asta nu a fost portar! E imposibil să ţii picioarele pe linie şi apoi să te arunci în încercarea de a respinge mingea. Sunt foarte indignat. Roger s-a oprit la al doilea 11 metri, însă centralul nu s-a mai dus să revadă faza. Nu ştiu după ce criterii şi când se foloseşte VAR?”. 

Rezumatul meciului dintre Levante și Villarreal

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  24 August 2019, 15:27
Postat de raikkonen81 pe 24 August 2019, 15:24

Mda....repetare pentru cativa centimetri. La noi, nu a fost posibila repetarea pentru un metru...

Vezi portarul Craiovei...

raikkonen81
raikkonen81  •  24 August 2019, 15:24

Mda....repetare pentru cativa centimetri. La noi, nu a fost posibila repetarea pentru un metru...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează