INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Lionel Messi, afară din play-off MLS? Inter Miami, spulberată de adversarul României din preliminariile Euro 2024

Vicepreședintele Major League Soccer, Nelson Rodríguez, a vorbit despre impactul pe care Lionel Messi (36 de ani), mijlocașul celor de la Inter Miami, l-a avut asupra fotbalului nord-american.
Vicepreședintele Major League Soccer, Nelson Rodríguez, a vorbit despre impactul pe care Lionel Messi (36 de ani), mijlocașul celor de la Inter Miami, l-a avut asupra fotbalului nord-american.

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 11:16 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 11:26

În absenţa lui Lionel Messi, care a lipsit pentru al patrulea meci consecutiv, Inter Miami a fost învinsă de Chicago Fire, 1-4, şi trebuie să spere acum doar la un miracol pentru a ajunge în play-off-ul MLS, informează news.ro.

Inter Miami a pierdut în faţa unei contracandidate directe la play-off, internaţionalul elveţian Xherdan Shaqiri marcând de două ori în faţa a 62.000 de fani - un record de asistenţă pentru Chicago Fire. 

Cu toate acestea, publicul nu a putut să-l vadă pe Messi, de şapte ori câştigător al Balonului de Aur, a cărui stare fizică este încă neclară.

În absenţa lui, clubul din Florida a înregistrat două înfrângeri şi două egaluri.

În clasamentul Conferinţei de Est, Miami se află în continuare pe locul 14 şi penultimul, cu 33 de puncte, la cinci puncte de locul 9, care asigură calificarea în play-off. 

Miami mai are de disputat trei meciuri până la finalul sezonului regulat, cu unul mai mult decât majoritatea rivalilor lor. Sâmbătă, Miami primeşte pe Cincinnati, liderul Conferinţei de Est.

Citește și: 

Antrenorul lui FC Porto are o problemă cu arbitrajul lui Anthony Taylor: „Am jucat împotriva unui «mai mult decât un club»”

Întrebarea care l-a iritat pe Luis Enrique, după Newcastle - PSG 4-1: „Cred că ai văzut alt meci”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează