INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Lionel Messi, gest impresionant pentru Barcelona și o „palmă” dată lui PSG

Lionel Messi // FOTO: Imago
Lionel Messi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 10:40 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 11:19

Lionel Messi (36 de ani) a făcut un gest spectaculos pentru Barcelona, clubul la care a crescut și la care a obținut cele mai multe succese din carieră: a donat al 8-lea Balon de Aur muzeului echipei.

Deși a plecat în vara lui 2021 de la Barcelona, la PSG, Messi nu a uitat de formația blaugrana. Actualul jucător de la Inter Miami a făcut un gest neașteptat față de catalani.

Hazard i-a lăsat mască pe toți! Pe cine a ales drept cel mai talentat coleg: „E wow!” » A fost dorit în România
DECLARAȚIE
Hazard i-a lăsat mască pe toți! Pe cine a ales drept cel mai talentat coleg: „E wow!” » A fost dorit în România

Lionel Messi a donat Balonul de Aur către muzeul Barcelonei

Pe 30 octombrie, Lionel Messi a primit Balonul de Aur, într-o gală desfășurată la Paris, după ce i-a devansat pe Erling Haaland și Kylian Mbappe.

Iar starul argentinian a decis să nu păstreze trofeul, ci a făcut un gest incredibil. A donat trofeul primit de la revista France Football către muzeul Barcelonei, după cum anunță Miguel Blazquez, un jurnalist catalan.

Deși a cucerit trofeul ca jucător la PSG și Inter Miami, Messi l-a trimis către Barcelona, acolo unde va fi expus alături de celelalte 7 trofee.

Inter Miami, clubul lui Lionel Messi, are probleme

Publicația The Athletic dezvăluie că Inter Miami trebuie să se despartă de mai mulți jucători pentru a se putea încadra în plafonul salarial impus de MLS în 2024.

Acum însă, veștile care vin de la Miami nu sunt deloc îmbucurătoare. Potrivit „The Athletic”, care citează inclusiv surse din interiorul clubului, Inter are mari probleme din cauza salariilor mari pe care le plătește vedetelor achiziționate din Europa. Și dezvăluie că Inter va fi probabil forțat să vândă jucători sau să reducă salariile în următoarele câteva săptămâni, ca să îndeplinească cerințele privind bugetul de salarii pentru sezonul 2024 în MLS.

Astfel că fotbaliști-cheie precum Gregore, Jean Mota, DeAndre Yedlin, Robert Taylor, Sergii Kryvstov și Corentin Jean sunt disponibili pentru transfer sau schimb.

MLS nu a anunțat încă un plafon pentru sezonul 2024. Dar în 2023, bugetul salarial maxim per echipă a fost puțin sub 4,8 milioane de euro. Potrivit regulamentului, fiecărei echipe din MLS i se permite să înceapă sezonul cu trei „Jucători desemnați”. Aceștia sunt fotbaliști care se află în afara plafonului salarial.

Lionel Messi ar putea să participe la Jocurile Olimpice 2024: „Ușa este deschisă”

Javier Mascherano, antrenorul naționalei U20 a Argentinei, a anunțat că Lionel Messi ar putea participa alături de națională la Jocurile Olimpice de la Paris.

Antrenorul „pumelor” nu a pus presiune pe argentinian și a declarat că decizia îi aparține în totalitatea acestuia: „Toată lumea știe deja relația mea cu Leo Messi, prietenia pe care o avem. Un jucător ca el are porțile deschise să ne însoțească la Jocurile Olimpice, totuși, decizia finală depinde de el și de angajamentele sale”, a completat Mascherano la finalul meciului. 

VIDEO Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

 Citește și:

E considerat principalul vinovat pentru plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG » Eșecul l-ar putea costa postul

Harry Kane este deja nemulțumit de aventura la Bayern! Cine se pregătește să-l oferteze pe englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează