INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

VIDEO Lionel Messi a înscris noaptea trecută de la 30 de metri și a deschis „robinetul” conspirațiilor: „Ceva e dubios aici. FBI să investigheze!”

Lionel Messi // foto: Imago Images
Lionel Messi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 08:19 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 09:25

Lionel Messi (36 de ani) a înscris din nou pentru Inter Miami, de această dată în meciul cu Philadelphia Union, 4-1, victorie care i-a calificat pe Messi, Alba și Busquets în finala Leagues Cup, acolo unde o vor înfrunta pe Nashville SC.

Lionel Messi înscrie pe bandă rulantă în SUA. A punctat și noaptea trecută, în semifinalele Leagues Cup, la 4-1 cu Philadelphia Union. A fost al nouălea gol la noua echipă în numai 6 partide.

Reușita lui Messi a venit în minutul 20, la 1-0 pentru Inter Miami. Josef Martinez i-a pasat scurt argentinianului, care a avansat nestingherit cu mingea la picior și a înscris de la aproximativ 30 de metri de poartă, cu un șut la firul ierbii, spre colțul lung.

VIDEO cu golul lui Lionel Messi din Philadelphia Union - Inter Miami

Poziționat discutabil, jamaicanul Andre Blake, portarul de la Philadelphia, a plonjat târziu și nu a reușit să blocheze execuția lui Messi. A atins balonul, dar acesta a intrat oricum în poartă.

Felul în care a fost învins Blake a alimentat conspirațiile conform cărora competiția ar fi aranjată. Mulți microbiști au sugerat acest lucru sau pur și simplu l-au „taxat” pe portarul învins de 4 ori noaptea trecută. Vezi rezumatul: 

„Ceva e dubios” / „Portarul e fan Messi”. Cum au reacționat microbiștii după golul cu Philadelphia Union

Iată câteva astfel de comentarii:

  • „Portarului i-au trebuit 45 de zile lucrătoare să apere” 
  • „Portarii ăștia sunt o glumă” 
  • „Portarul a uitat să reacționeze” 
  • „Îmi pare rău, dar campionatul ăsta este o glumă” 
  • „E aranjat sau atât de slabi sunt?” 
  • „Până și bunica mea ar apăra șutul ăsta” 
  • „FBI trebuie să investigheze meciul ăsta și pe Andre Blake” 
  • „Blake e mult mai bun de atât. Ceva e dubios” 
  • „Portarul e fan Messi”

Bineînțeles, au existat și comentarii contra curentului general. Un utilizator a scris: „Messi a mers la cea mai slabă echipă din MLS și a dus-o în prima finală din istoria clubului. Spuneți ce vreți despre MLS, dar nimeni nu a mai făcut ce face Messi oriunde merge”.

„Messi are 36 de ani și își cară echipa de unul singur”, a opinat alt microbist.

Finala Leagues Cup, Nashville SC - Inter Miami, va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 04:00 în România.

Tot din fotbalul internațional: 

Guardiola s-a dezlănțuit la conferința dinaintea Supercupa Europei: „Deja e prea mult”

Antrenorul de la Sevilla, incisiv: „E amuzant că vorbim de accidentații lui City. Au dat 500 de milioane doar pe apărare”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (19)
vichart
vichart  •  16 August 2023, 18:45
Postat de 21lva pe 16 August 2023, 08:53

pe aia o apara si tarnovanu..

pai nu tarnovanu ci moldovan ia goluri de la 30 si ceva de metri bah pro99stule. esti un *** de om prost. alta explciatie nu exista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  16 August 2023, 17:25
Postat de cobra pe 16 August 2023, 16:49

Nu se astepta nimeni sa traga la poarta. Totul a fost prin surprindere.Portarul a reactionat târzi pentru ca se astepta ca Messi sa paseze coechipierului din stanga..la fel si fundașii!

Corect! Toți au crezut că o să paseze în stânga. Portarul, când se retrage, se uită să vadă unde e bara din dreapta lui (stânga lui Messi) ca să poată închide unghiul în cazul în care Messi ar fi pasat în stânga la Taylor.

cobra
cobra  •  16 August 2023, 16:49
Postat de corectorul pe 16 August 2023, 11:18

Da, stie cu mingea, dar faze si goluri din astea ii ies doar in campionate mediocre, precum cel american, nicidecum in campionate puternice (la PSG, Messi a fost inutil, echipa nu a castigat niciun trofeu in plus cu el in teren).

Nu se astepta nimeni sa traga la poarta. Totul a fost prin surprindere.Portarul a reactionat târzi pentru ca se astepta ca Messi sa paseze coechipierului din stanga..la fel si fundașii!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close