INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC LIVERPOOL

Liverpool îl aduce pe campionul mondial Mac Allister. Prețul: 70 de milioane de euro!

Alexis Mac Allister
Alexis Mac Allister

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 15:26 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 15:56

Jurgen Klopp, managerul lui FC Liverpool, a rezolvat transferul lui Alexis Mac Allister, de la Brighton. Campion mondial cu reprezentativa Argentinei, mijlocașul în vârstă de 24 de ani va semna un contract pe 5 sezoane cu „cormoranii”.

FC Liverpool a avut un 2022/2023 de coșmar. Fără trofeu și fără a avea asigurată măcar prezența într-o cupă europeană, la toamnă! Pentru ca un asemenea dezastru să nu se mai repete, managerul Jurgen Klopp a cerut conducerii bani pentru jucători de top. Iar primul transfer este deja parafat.

Barcelona a primit acordul Ligii și a început negocierile! Jorge Messi a fost la casa lui Laporta în această dimineață: „Leo vrea să revină!”
BARCELONA
Barcelona a primit acordul Ligii și a început negocierile! Jorge Messi a fost la casa lui Laporta în această dimineață: „Leo vrea să revină!”

Mac Allister a strălucit la Cupa Mondială din Qatar

Conform specialistului în mercato, Fabrizio Romano, „The Reds” l-au luat pe internaționalul argentinian Alexis Mac Allister, de la Brighton. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a bifat 35 de partide în Premier League, stagiunea trecută, dar momentul său de vârf a fost la Mondialul 2022.

În Qatar, Mac Allister a fost titular în 6 dintre cele 7 partide ale naționalei sale, cu care s-a încoronat campion mondial în finala contra Franței (3-3, 4-2 la penalty-uri).

Liverpool i-a plătit lui Brighton exact suma specificată în clauza eliberatoare din contractul jucătorului, cifrată la 70 de milioane de euro. El va semna un contract pe 5 ani cu "cormoranii", până-n 2028.

42de milioane de euro e valoarea de piață a lui Mac Allister, pe transfermarkt.de. Înaintea CM 2022 era cotat la 32 de milioane de euro

16selecții și un gol are Mac Allister în naționala Argentinei. La Brighton a ajuns în ianuarie 2019, de la Argentinos Juniors

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL:

„Karim Benzema a semnat” » Anunț la o zi după ultimul meci la Real Madrid

„Nu va mai fi un alt Zlatan” » S-a retras marele Ibrahimovici: o carieră cu un singur regret + 10 citate celebre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  05 Iunie 2023, 22:28
Postat de Georgegeorge2022 pe 05 Iunie 2023, 16:48

Se umplu de bani acesti campioni mondiali si cluburile care ii detin, desi nu toti au demonstrat o mare valoare in Qatar! Ce au realizat Chelsea si PSG cu Fernandez si, respectiv, cu Messi in echipele lor? La fel, cu cat va creste valoarea "cormoranilor" dupa aducerea lui Mac Allister?!

Sincer nu sunt mare fan Mac Allister, dar daca Kloop a vazut ceva la el si a platit atatia bani, inseamna ca o sa faca treaba pe Anfield, mare greseala sa compari managementul celor de la Liverpool cu glumele alea de la PSG si Chelsea.

radulesti
radulesti  •  05 Iunie 2023, 20:12

"Fără trofeu și fără a avea asigurată măcar prezența într-o cupă europeană, la toamnă!", eroare, merge in Europa League

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  05 Iunie 2023, 18:07

Nea Botezatu ..ia mai citeste odata titlul pe gsp.ro ...vezi ca nu prea suna bine !! Ti-o zice unu cu 2 clase ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează