INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - CHELSEA 4-1

Liverpool s-a distrat cu Chelsea și le ține la distanță pe Manchester City și Arsenal

Bucurie în tabăra lui Liverpool, după golul lui Diogo Jota / Foto: Imago
Bucurie în tabăra lui Liverpool, după golul lui Diogo Jota / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 19:01 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 00:20

Liderul Premier, FC Liverpool, n-a avut milă de Chelsea, miercuri seară. A bătut-o cu 4-1 și se uită la rivalele Manchester City și Arsenal de la 5 puncte distanță.

Jurgen Klopp și-a anunțat retragerea de la Liverpool, la finele sezonului, iar „numărătoarea inversă” a început cu dreptul: 4-1 cu Chelsea. Echipa sa și-a respectat statutul de lider și a plecat în trombă în duelul de miercuri seară cu albaștrii.

A 10-a clasată la ora partidei le-a ținut piept „cormoranilor” până-n minutul 23. Perioadă în care amfitrionii au avut două bare, prin Nunez. Scorul l-a deschis Diogo Jota. Servit de Bradley, portughezul a șerpuit printre apărătorii adverși și l-a bătut pe bravul Petrovic: 1-0 (23).

Pe finalul primei părți, Bradley a dublat avantajul, 2-0 (39), apoi Nunez a irosit ocazia lui 3-0, ratând penalty-ul dictat de „centralul” Paul Tierney la un fault comis de Badiashile asupra lui Diogo Jota.

Liverpool - Chelsea: Darwin Nunez, marele ghinionist. Trei bare, un penalty ratat

Chelsea a ieșit de la cabine hotărâtă să spele rușinea unei prime părți modeste, iar Mudryk a trecut pe lângă 1-2. Însă liderul Premier League i-a tăiat apoi elanul și a revenit la „butoane”.

Până-n minutul 71! Atunci când Nkunku a redus din handicap și partida s-a mai echilibrat. Nunez putea închide conturile, dar a nimerit din nou „transversala”, și dacă n-a reușit el, a făcut-o Luiz Diaz: 4-1. În urma acestei victorii, Liverpool are 5 puncte avans în fruntea clasamentului. 

Programul complet și rezultatele din Premier League AICI!

FINAL. Liverpool - Chelsea 4-1

  • Au marcat: Diogo Jota (23), Bradley (39), Szoboszlai (65), Luiz Diaz (79)  / Nkunku (71)
  • Statistici, AICI

Liverpool - Chelsea, echipele de start

Liverpool (4-3-3): Alisson – Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez – Szoboszlai, Mac Allister, Jones – Diaz, Jota, Nunez
Antrenor: Jurgen Klopp

Chelsea (4-2-3-1): Petrovic – Disasi, Silva, Badiashile, Chilwell – Caicedo, Fernandez – Madueke, Gallagher, Sterling – Palmer
Antrenor: Mauricio Pochettino

Arbitru: Paul Tierney

Mai puteți citi:

Lovitură pentru Dinamo: interdicție la transferuri! De ce au fost pedepsiți „câinii”

GSP a aflat ce club de renume îl vrea pe Compagno » Gigi Becali confirmă: „I-am dat hârtie!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
bajussz
bajussz  •  01 Februarie 2024, 18:32

nu cumva sal amintiti pe szoboszlai in articol ...pana la urma nu a avut nici o contributie la mecii ? nui asa ? e sters omol ca fotbalist si mai are inca un minus urias este ce este

VardyParty
VardyParty  •  01 Februarie 2024, 04:05

Pare cā Chelski e mai aproape de retrogradare, decât de Top 4… Diferența intre ruși si americani, se vede: know-how vs. guess how.

carol_k
carol_k  •  01 Februarie 2024, 00:22

Ce atmosfera! Anfield e unic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează