INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

E oficial! Jurgen Klopp poate răsufla ușurat. Liverpool i-a adus mijlocașul după care a alergat toată vara

Jürgen Klopp (foto: Imago)
Jürgen Klopp (foto: Imago)

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 10:36 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 12:15

Ryan Gravenberch a fost cumpărat de Liverpool de la Bayern în schimbul a 40 de milioane de euro plus bonusuri de până la 5 milioane. Internaționalul olandez va semna cu „cormoranii” până-n 2028.

Liverpool și Bayern s-au pus în sfârșit de acord asupra lui Ryan Gravenberch. Internaționalul olandez pentru care managerul Jurgen Klopp a insistat toată vara vine pe Anfield Road!

Dumitru Dragomir, devastator: „Rușinos! Cel mai jos punct din ultimii 55 de ani” + „Budescu are 86 de kilograme în plus”
FARUL
Dumitru Dragomir, devastator: „Rușinos! Cel mai jos punct din ultimii 55 de ani” + „Budescu are 86 de kilograme în plus”

Liverpool, contract pe 5 sezoane pentru Gravenberch

Cluburile s-au înțeles joi seară asupra prețului, 40 de milioane de euro plus bonusuri de până la 5 milioane, iar mijlocașul în vârstă de 21 ani va semna în cursul zilei de astăzi un contract pe 5 sezoane, până-n 2028.

Considerat un mare talent, Gravenberch a fost adus de Bayern vara trecută, de la Ajax, în schimbul a 18,5 milioane de euro plus bonusuri. Problema? Sezonul trecut, când a bifat 33 de apariții în toate competițiile, în primul unsprezece s-a regăsit de doar de 3 ori. Și-a făcut publică frustrarea în mai multe rânduri, numai că n-a reușit să se impună în duelul pentru titularizare cu Joshua Kimmich, Leon Goretzka și Jamal Musiala.

30de milioane de euro este cota de piață a lui Ryan Gravenberch pe transfermarkt.de

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Insulele Feroe are echipă în grupele Conference League, România NU » Ce alte țări vor fi reprezentante în competiție + când are loc tragerea la sorți

Tabloul complet al grupelor Champions League » Bayern - Manchester United, Napoli - Real Madrid și o „grupă a morții” cu PSG și Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează