INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Iubitul Dilettei Leotta a dat lovitura după 2 ani: „El?! PLÂNG!”

Loris Karius va fi din nou titular după doi ani. Foto: Imago Images +35   FOTO
Loris Karius va fi din nou titular după doi ani. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 11:51 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 11:52

Loris Karius (29 de ani) ar putea debuta în poarta celor de la Newcastle pentru duelul cu Manchester United din finala Carabao Cup de duminica viitoare, motiv de îngrijorare pentru fani. 

„Coțofenele” ar urma să înceapă partida în fața „diavolilor roșii” cu Karius în poartă. Ar fi o revenire între buturi după o pauză de doi ani (ultima oară a apărat pentru Union Berlin, pe 28 februarie 2021, în remiza cu Hoffenheim, 1-1, când a și greșit la golul oaspeților).

Lovitură grea primită de Newcastle, înaintea finalei Carabao Cup

Newcastle joacă weekendul viitor cu Manchester United pe Wembley și totul părea roz înainte de finală, titularul Bruno Guimaraes revine la timp după o suspendare de trei meciuri.

Dar oamenii lui Eddie Howe au primit o lovitură grea, după ce portarul titular Pope a primit cartonașul roșu în meciul de sâmbătă cu Liverpool.

  • Loris Karius este iubitei celebrei Dilleta Leotta, dar lista sa de cuceriri este impresionantă. Le vezi în galeria foto: 
Janine Wiggert
Janine Wiggert
Janine Wiggert
Janine Wiggert
+13 FOTO

Loris Karius, titular din nou după doi ani

În minutul 20, când „The Reds” conduceau deja cu 2-0, Pope a avut un moment de uluială și s-a întins să îl deposedeze pe Salah în afara careului, cu mâna. A făcut henț și a primit roșu. Astfel, englezul va rata finala Cupei Ligii, pe 26 februarie.

Fanii „coțofenelor” și-au îndreptat rapid atenția spre cine îi va lua locul și și-au dat seama că principala opțiune ar fi chiar Karius.

Asta pentru că nici Martin Dubravka, portarul de rezervă și cel care l-a înlocuit pe Pope sâmbătă seara, nu are drept de joc. A evoluat deja pentru Manchester United în Cupa Carabao la începutul acestui sezon, înainte de a reveni în ianuarie la echipa lui Eddie Howe. 

O altă alternativă a celor de la Newcastle ar fi Mark Gillespie, un portar care a adunat însă doar trei prezențe de la transferul său de la Motherwell, în 2020.

+31 FOTO

Loris Karius, două gafe uriașe în finala Champions League 

În finala Ligii Campionilor din 2018, Real Madrid - Liverpool 3-1, Loris Karius, titular indiscutabil în acel moment la „cormorani”, a greșit la două goluri. 

  • La 0-0, Karius a greșit incredibil la golul marcat de Benzema. Neamțul a reținut inițial mingea după o centrare eronată a lui Kroos, dar când a vrut s-o trimită unui coleg cu mâna a făcut-o fix în piciorul lui Benzema, care a deviat-o în poartă. 
  • După ce a primit antologicul gol din foarfecă de la Gareth Bale, Karius a comis-o apoi în fața galezului, la 2-1. Fotbalistul lui Real Madrid a șutat de la distanță cu câteva minute înainte de final, dar portarul a scăpat inexplicabil mingea în poartă

După acel meci, Liverpool l-a împrumutat la Beșiktaș până în 2020, iar ulterior, pentru sezonul 2020/2021, la Union Berlin. Karius nu a revenit la forma care l-a consacrat, iar Liverpool l-a lăsat să plece liber.

Eddie Howe: „Am încredere în ei, pentru asta sunt la echipă”

Întrebat dacă are încredere în cei doi portari pentru a începe o finală, antrenorul Howe a spus: „Da, bineînțeles, pentru asta sunt la echipă. Sunt opțiunile noastre. Știu că multă lume nu a putut să vădă cât de bine s-au antrenat, dar amândoi sunt foarte competitivi și au făcut parte din grup tot sezonul”.

Karl Darlow ar fi putut fi și el o altă opțiune, dar a fost împrumutat la Hull în ianuarie.

Poți să te bazezi pe Loris Karius, nu există nicio îndoială că este un portar grozav, de aceea Newcastle l-a adus. 

- Jurgen Klopp, după Newcastle - Liverpool

Cum au reacționat fanii lui Newcastle

Portarul Loris Karius a fost luat la țintă de fanii lui Newcastle. Un suporter a scris pe Twitter: „Karius va fi portarul lui Newcastle pentru finală, plâng”, completat de un altul: „Dacă Pope este suspendat, iar Dubravka nu are drept de joc, să nu-mi spui că Newcastle va începe o finală de cupă importantă cu Loris Karius, urlu”.

Alți suporteri s-au amuzat pe seama acestei situații: „Karius are un record bun în finale, nu?”. „Karius omule. Am palpitații la inimă”.

Karius, susținut din tribune de Diletta Leotta

Loris Karius, fostul portar de la Liverpool, s-a afișat oficial cu noua sa iubită, celebra jurnalistă Diletta Leotta. Cei doi sunt împreună de la finalul anului trecut și par din ce în ce mai apropiați.

Rămâne de văzut dacă ea va fi prezentă în tribunele de pe Wembley pentru a-și încuraja iubitul împotriva lui Manchester United.

+31 FOTO

Citește și:

Și nemții au probleme cu VAR-ul! Antrenorul lui Bayern s-a dus peste arbitri în vestiar după ultimul eșec

Ancelotti, așa cum nu l-ai mai văzut » Acces de furie la adresa arbitrului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
scandautor
scandautor  •  20 Februarie 2023, 15:55

Înainte de finala cu Real îmi displăcea. După finală l-am disprețuit. Poate chiar l-am urât. Acum, nu m-aș mira deloc dacă va face un meci mare. La câtă neîncredere (justificată) și presiune (poate un pic exagerată) există în jurul lui, ar fi tare să facă un supermeci și chiar să contribuie substanțial la câștigarea cupei de către Newcastle. Dac-ar fi așa, chiar ar deveni o poveste mișto din lumea fotbalului.

leu.mr
leu.mr  •  20 Februarie 2023, 13:12

Pentru prostime lista de cuceriri e impresionanta. Pentru ceilalti este irelevanta.

paolo11
paolo11  •  20 Februarie 2023, 12:16

Bravo Andra! Senzațional articol!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează