INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Șocant! Luis Rubiales organiza petreceri cu prostituate: „Ești nebun? Au 18 ani. Îți puteau fi fiice”

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso. Foto: Imago Images
Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 13:29 / Actualizat joi, 31 august 2023 14:26

Juan Rubiales, unchiul lui Luis Rubiales, șefului forului spaniol suspendat de FIFA și UEFA după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso la premierea campioanelor lumii, a scos la lumină mai multe detalii întunecate ale nepotului.

Luis Rubiales rămâne un subiect încins în această perioadă. Președintele federației spaniole (RFEF), 46 de ani, suspendat din toate funcțiile la FIFA și UEFA, refuză încă să-și dea demisia, deși lumea întreagă e împotriva lui după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso la celebrarea titlului mondial feminin cucerit de La Roja.

Ansu Fati pleacă de la FC Barcelona! Unde a ales să joace spaniolul în acest sezon
TRANSFER
Ansu Fati pleacă de la FC Barcelona! Unde a ales să joace spaniolul în acest sezon

Cum e Luis Rubiales: „Tentă macho. Foarte arogant. A depășit multe linii roșii"

Unchiul lui, Juan, mult timp omul de încredere al șefului RFEF, l-a prezentat în note sumbre într-un interviu pentru El Mundo, a scos la lumină și alte detalii ascunse ale președintelui.

În primul rând, „Luis Rubiales a avut întotdeauna o tentă macho, foarte arogant. Nu vrea să fie politician, ci războinic, dar societatea spaniolă s-a schimbat, a depășit multe linii roșii și i-am zis că asta nu poate fi făcut”.

Luis Rubiales organiza petreceri cu prostituate: „Prietenul lui a adus opt sau zece tinere”

Șocant! Luis Rubiales organiza petreceri cu prostituate: „Ești nebun? Au 18 ani. Îți puteau fi fiice”
Luis Rubiales

A vorbit și despre un scandal din trecut, „ședința” transformată într-o orgie în Salobrena, Granada. 

„Când am ajuns acolo, nu era nicio ședință, nimic de acest gen. Cineva mă avertizase: «Va fi petrecere, vin și fete». Chiar așa a fost. Nene, fost jucător la Granada și prieten al lui Rubiales, a adus opt sau zece tinere. Văzându-le, am urlat la el: «Ești nebun? Au 18 ani, aceste fete ar putea fi fiicele tale». M-am închis în cameră. Curios, nicio femeie din federație nu a fost invitată la acea ședință de la Salobrena”, a spus Juan Rubiales.

Șocant! Luis Rubiales organiza petreceri cu prostituate: „Ești nebun? Au 18 ani. Îți puteau fi fiice”
Juan Rubiales. Foto: El Mundo

Ce i-a spus Luis Rubiales unchiului său: „Dispari! Nu vreau să te mai văd niciodată!”

Juan a dezvăluit și cum s-a rupt relația cu nepotul său. Rubiales i-a cerut să găsească o cale pentru ca tatăl lui să primească bani în fiecare lună. 

„I-am răspuns că nu voi participa la asemenea lucruri. L-am întrebat: «Îți dai seama ce faci?». Mi-a replicat: «Dispari! Nu vreau să te mai văd niciodată!»”. 

VIDEO. Luis Rubiales, președintele Federației de Fotbal Spaniole, a sărutat-o pe Jennifer Hermoso

Citește și:

Interviu exploziv cu oficialul CFR-ului suspectat că i-ar fi vândut apartamente lui Kovacs

Istvan Kovacs îi răspunde lui Becali, într-o luare de poziție rară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  01 Septembrie 2023, 11:17
Postat de demostene1 pe 31 August 2023, 16:22

e foarte interesant cum in cazul in care o femeie este prostitauta, cei de stanga o apara si spun ca e o munca ca oricare alta si doar niste conservatori inapoiati ar considera prostitutia degradanta. dar cand cei de stanga au nevoie sa denigreze pe cineva prin sa-l acuze ca a fost la prostiuate, nu mai e vorba ca prostiuatele sunt lucratoare ca oricare alta lucratoare. foarte interesant dublul standard. ori e prostituatia super ok si acceptabila si nu trebuie denigrate femeile care o practica, dar nici barbatii, sau trebuie doar barbatii denigrati care apeleaza la prostituate?

Ai vazut vreodata un "stangaci" care sa nu fie ipocrit? Pentru ei orice se poate scuza daca e de al lor

kakamaka
kakamaka  •  31 August 2023, 23:02

Noutatile astea de can-can ( e ilegal sa aduci prostituate???) il ajuta de fapt pe Rubiales. Credeti ca un tip care face petreceri cu prostituate are nevoie sa o sarute pe urata aia? Ca e urata, sincer (macar comparativ cu altele). Nici macar nu a fost un sarut, mai degraba o "pupatura" - iar ea il tine inlantuit cu mainile pe dupa spate - da? Iar in autobuz se distra de minune ca a primit acel "pupic". Dar wokistele au sarit imediat pe el. No bine, nu-i frumos ce a facut, clar, dar in exuberanrta momentului asa a facut omul. Dati pe el, fratilor si surorilor! Dati pe el...

cristishady
cristishady  •  31 August 2023, 21:19
Postat de cristishady pe 31 August 2023, 21:13

***

lol lol loool, un comment in care le luam apararea acelor fete e cenzurat de moralizatorii GSP :))))))))). Saracii s-au rusinat cred.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează