INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Luka Jovici, amenințat de președintele Serbiei: „Dacă părăsește apartamentul, va fi arestat!”

Luka Jovic a marcat 2 goluri pentru Real Madrid în acest sezon
Luka Jovic a marcat 2 goluri pentru Real Madrid în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 09:12

Atacantul lui Real Madrid a încălcat măsura de izolare după ce s-a întors la Belgrad, dar neagă că s-a dus la petrecerea dată de iubita lui, manechinul Sofija Milosevici.

Luka Jovici, tânărul sârb de 22 de ani al lui Real, a riscat mult întorcându-se în țara sa. Presa spaniolă a scris inițial că atacantul a încălcat cele două săptămâni de izolare, plecând de la Madrid după ce un baschetbalist al clubului, Trey Thompkins, fusese depistat pozitiv la coronavirus.

„În Spania, ți se permite să mergi la farmacie"

Jucătorul dezminte că a fugit din Spania. „Am avut acordul clubului. La Madrid, testul meu a fost negativ la COVID-19 și am vrut să lângă familia mea. La sosirea în Serbia, am fost testat din nou. Tot negativ", a declarat el.

Doar că, odată ajuns acasă, trebuia să rămână acolo, într-o țară aflată în stare de urgență. Și nu a făcut-o. A dat vina pe cei din jurul său. „Îmi pare rău că unii oameni nu și-au făcut meseria în mod profesionist și nu mi-au spus exact ce trebuie să fac cât timp stau în izolare. În Spania, ți se permitea să mergi la supermarket sau la farmacie, ceea ce nu se întâmplă aici".

Gică Craioveanu încalcă ordinele poliției din Madrid: „Eu sunt căpriță, mai de munte”

„Câștigă milioane și ignoră autoizolarea obligatorie"

S-a speculat că, ajuns la Belgrad, a încălcat interdicția mergând la ziua de naștere a iubitei lui, manechinul Sofija Milosevici. Internaționalul a negat. Faptul că a ieșit din casă în perioada de izolare a provocat însă un mare scandal. Cei mai importanți oameni din stat au reacționat vehement.

După ce prim-ministrul Ana Brnabici i-a reproșat dur gestul său, „Avem exemple negative ale stelelor noastre din fotbal, care câștigă milioane și care ignoră autoizolarea obligatorie", însuși președintele țării l-a avertizat. „Dacă părăsește apartamentul, va fi arestat!", l-a amenințat Aleksandar Vučici. „Cred că regretă ce a făcut, dar îi spun foarte clar că viața oamenilor contează mai mult decât milioanele sale".

„Îmi pare rău că eu sunt subiectul principal al acestor zile. Îmi pare rău că se vorbește despre mine în loc să se vorbească despre cei care luptă în această criză. Medicii" 
Luka Jovici, atacant Real Madrid

„Luka e un băiat bun, educat, nu este reală imaginea pe care o prezintă mass-media. Pare că a ucis pe cineva. A venit în Serbia cu acordul lui Real Madrid și nu a făcut nimic rău" 
„Nu știu dacă este o campanie împotriva fiului meu. Indiferent ce gândesc oamenii, pot să garantez că Luka respectă regulile impuse. A ieșit doar la supermarket să-și cumpere alimente" 
Milan Jovici, tatăl jucătorului, pentru cotidianul Novosti

Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

Citește și alte știri despre consecințele coronavirus:

Pandemia de coronavirus provoacă o pagubă uriașă primelor 5 campionate din Europa » Suma totală e amețitoare

FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au ajuns la un acord: cele două variante de continuare a sezonului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează