INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

„A semnat” » Manchester United l-a transferat pe jucătorul jignit de Messi la Mondial

Wout Weghorst/ foto Imago Images
Wout Weghorst/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 17:33 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 17:54

Manchester United a semnat cu Wout Weghorst (30 de ani). Atacantul va juca pe Old Trafford sub formă de împrumut, până în vară.

Olandezul aparține de Burnely și a fost împrumutat la Beșiktaș din vara lui 2022. Astfel, după numai 6 luni, Weghorst se întoarce în Premier League. Pentru a-l putea aduce, Manchester United a avut nevoie de acordul celor de la Beșiktaș și Burnley, iar turcilor le-a plătit 3 milioane de euro, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Zeci de mii de euro din transferul lui Moruțan au intrat într-o societate aflată în faliment! Cui au virat banii FCSB și Galatasaray
ANCHETĂ
Zeci de mii de euro din transferul lui Moruțan au intrat într-o societate aflată în faliment! Cui au virat banii FCSB și Galatasaray

Wout Weghorst a semnat cu Manchester United

Wout Weghorst se înțelesese cu Manchester United încă de marți și a așteptat doar acordul lui Beșiktaș. În cele din urmă, englezii au acceptat să plătească suma cerută de turci și îl vor avea pe olandez până în vară. 

Weghorst nu va juca în derby-ul Manchester United - Manchester City de sâmbătă, de la ora 14:30. El ar putea debuta pentru „diavoli” pe 18 ianuarie, la meciul de Premier League împotriva lui Crystal Palace. Wout va fi o concurență pentru Martial, folosit „vârf” de antrenorul Erik Ten Hag.

În acest sezon, Weghorst a jucat 16 meciuri în campionatul Turciei. A marcat de 8 ori și a pasat decisiv în 4 rânduri. Are două meciuri și în Cupa Turciei, unde a marcat un gol. Weghorst a jucat 4 meciuri pentru Țările de Jos la Campionatul Mondial. A marcat de două ori în sfertul de finală cu Argentina, pierdut la penalty-uri cu 3-4, după 2-2 în 120 de minute.

14 milioane de euroeste cota lui Weghorst, potrivit transfermarkt.com

Weghorst, jignit de Messi la Mondial

După meciul dintre Olanda și Argentina, Weghorst a fost implicat într-un episod neplăcut cu Lionel Messi. Argentinianul l-a jignit pe Wout: „La ce te uiți, prostule?”.

Weghorst voia să discute cu Messi, după scandalul iscat între jucătorii celor două echipe în timpul meciului.

Citește și:

Arsenal își ia atacant » Oferta uriașă pusă pe masă de londonezi pentru un talent de la Șahtior Donețk

Un cartonaș de 2,4 milioane de euro » Eliminarea lui Joao Felix o costă scump pe Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează