INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Război de cuvinte între Pep Guardiola și legenda lui Liverpool: „N-a câștigat niciodată!” versus „Dacă am fi forțat limitele ca voi...”

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 08:47 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 08:33

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul lui Manchester City, l-a înțepat pe Jamie Carragher (45), jucător emblematic pentru Liverpool. Fostul fundaș a răspuns tăios.

Duminică, Manchester City a remizat pe teren propriu cu Tottenham, 3-3, și a rămas la 3 puncte în spatele liderului din Premier League, Arsenal.

Analiștii televiziunii Sky Sports, Gary Neville, Jamie Carragher și Micah Richards, au sugerat că formația pregătită de Pep Guardiola s-ar complace în acest sezon, după ce în precedentul a cucerit tripla campionat - cupă - Champions League.

Radu Naum, revoltat de ce s-a petrecut la finalul meciului Universitatea Craiova - Farul: „E inadmisibil! Cum să faci asta? Îți pierzi rațiunea complet”
INCIDENT
Radu Naum, revoltat de ce s-a petrecut la finalul meciului Universitatea Craiova - Farul: „E inadmisibil! Cum să faci asta? Îți pierzi rațiunea complet”

Pep Guardiola: „Jamie Carragher n-a câștigat nici măcar o dată Premier League”

Această opinie nu i-a picat deloc bine lui Guardiola, care le-a răspuns celor trei:

„Gary Neville știe cât de dificil este să câștigi, altfel ar fi câștigat patru titluri în cea mai bună perioadă a lui Manchester United. Dar nu a făcut-o. Poate ne acuză pe noi că ne complacem pentru că asta simțeau ei la United. Poate că au simțit-o, dar în privința echipei noastre, nicio șansă.

Jamie Carragher n-a câștigat nici măcar un titlu, iar Micah Richards nu a câștigat patru la rând. Niciodată, nu s-a întâmplat niciodată. Dar nu am nimic de spus despre analiști, sincer. Nu este vorba despre asta, poate greșesc, dar nu cred că este vorba despre complacere”.

Replica lui Carragher: „Dacă Liverpool ar fi fost deținută de un stat...”

Noaptea trecută a venit replica lui Jamie Carragher: „Cred că aș fi câștigat un titlu dacă Liverpool ar fi fost deținută de un stat și ar fi forțat limitele într-atât încât liga să vină cu 115 capete de acuzare. Eu chiar am lăudat echipa lui Pep după jocul de duminică”.

La ce a făcut trimitere Carragher? Manchester City are ca acționar majoritar grupul City Football, companie de investiții a familiei regale din Abu Dhabi, deținută de șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, vicepreședintele și viceprim-ministrul Emiratelor Arabe Unite.

Totodată, City urmează a fi anchetată pentru încălcarea fair play-ului financiar nu o dată, ci de 115 ori! Procesul va începe abia în toamna lui 2024, dată asupra căreia clubul din Manchester și liga engleză au convenit zilele trecute.

Rezumatul VIDEO al uluitorului Chelsea - Manchester City 4-4

Mai multe știri din Premier League:

Meci nebun în Premier League » Arsenal a câștigat la ultima fază, într-un thriller cu 7 goluri

Din rău în mai rău la un club uriaș: „A pierdut jumătate din vestiar”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
VardyParty
VardyParty  •  08 Decembrie 2023, 21:43

Las Pepica, nu fi szuparatt. Acush vine Januarie, si ce sa vezi...? Ai un miliard pus in banca pentru shopping. Le rezolvi tu, ca fetele, la Mall.

brujo
brujo  •  06 Decembrie 2023, 15:39

Familie roiala sau familie regala ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează