INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Manchester City își „betonează” viitorul » Semnează un puști de 14 ani, care tocmai a dat un assist în primul meci la profesioniști

Cavan Sullivan a debutat în fotbalul profesionist, foto: X
Cavan Sullivan a debutat în fotbalul profesionist, foto: X

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 14:05 / Actualizat luni, 25 martie 2024 15:21

Manchester City își îndreaptă atenția către viitor și tocmai a rezolvat transferul unui puști de 14 ani. Este vorba despre Cavan Sullivan, mijlocaș stânga. El a debutat duminică pentru echipa a doua a celor de la Philadelphia, formație din MLS.

Mai mult decât atât, echipa sa a câștigat meciul împotriva celor de la New England Revolution II, iar Sullivan a oferit un assist la golul victoriei înscris de Sal Olivas (17 ani), în minutul 81.

Manchester United, aruncată în afara Europei?! UEFA are reguli stricte!
ANGLIA
Manchester United, aruncată în afara Europei?! UEFA are reguli stricte!

VIDEO. Pep Guardiola își asigură viitorul la Manchester City

„Perla” din MLS, așa cum notează Mundo Deportivo, a fost transferată de Philadelphia în 2020, de la FC Delco, formație din Pennsylvania, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Manchester City își „betonează” viitorul » Semnează un puști de 14 ani, care tocmai a dat un assist în primul meci la profesioniști
Cavan Sullivan a debutat în fotbalul profesionist, foto: X (Fabrizio Romano)

Talentatul jucător american, care măsoară doar 1,58, a debutat duminică la profesioniști, fiind introdus pe teren în minutul 56 și a pasat decisiv la golul victoriei echipei sale. El poate juca în diferite zone de la mijlocul terenului și este internațional U16 al Statelor Unite ale Americii.

Deși City se află în pole-position pentru transferul mijlocașului de 14 ani, puștiul a atras atenția și altor echipe importante din Europa. Foarte mulți specialiști îl aseamănă pe jucător cu Lionel Messi, conform sursei citate.

Real Madrid, Bayern și Borussia Dortmund s-au interesat, printre altele, de serviciile tânărului fotbalist american.

Manchester City nu stă degeaba. A discutat deja cu impresarul lui Guimaraes

City se gândește deja la sezonul următor și a stabilit deja primele ținte. Se profilează un duel crâncen pe piața transferurilor pentru internaționalul brazilian Bruno Guimaraes. Nu mai puțin de patru giganți ai Europei și-l dispută deja pe mijlocașul defensiv al lui Newcastle United. Este vorba despre Manchester City, Liverpool, Chelsea și FC Barcelona.

Cea mai rapidă a fost Manchester City. Potrivit informațiilor cotidianului spaniol AS, clubul a luat deja legătura cu impresarul jucătorului, pentru a pune la punct detaliile contractului și a activa clauza pe care acesta o are în acordul cu Newcastle United. Una cifrată la nu mai puțin de 117 milioane de euro.

Guimaraes se află pe lista lui Pep Guardiola înaintea lui Joshua Kimmich (Bayern) și Douglas Luiz (Aston Villa).

Citește și alte știri:

Coșmarul trăit de un fost coechipier al lui Gabi Torje. „Toate ușile mi s-au închis când am revenit după suspendarea de doi ani pentru doping!”
SPANIA
Coșmarul trăit de un fost coechipier al lui Gabi Torje. „Toate ușile mi s-au închis când am revenit după suspendarea de doi ani pentru doping!”
Edinson Cavani, clasă mondială și la 37 de ani » Gol fabulos marcat pentru Boca Juniors
BOCA JUNIORS
Edinson Cavani, clasă mondială și la 37 de ani » Gol fabulos marcat pentru Boca Juniors

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unurtr
unurtr  •  25 Martie 2024, 16:45

Ăștia iau jucători de 14 ani, îi debutează la profesioniști iar la noi Octavian Popescu la 21 de ani sau Florinel Coman la 25 de ani sunt încă considerați ”tineri de viitor”

parachioara5
parachioara5  •  25 Martie 2024, 15:26

...dar Yannis ?...pe Yannis cine si l disputa ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează