INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United a pus ochii pe giuvaerul Benficăi » Costă 119 milioane de euro!

Joao Neves // Foto: Imago
Joao Neves // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 19:18 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 19:36

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, îl vrea pe mijlocașul Benficăi Lisabona, Joao Neves. Deși are numai 19 ani și abia și-a câștigat locul la seniori, el are o clauză de reziliere a contractului cifrată la 119 milioane de euro.

În urma startului „mișcat” în campionat și în Liga Campionilor, Manchester United se orientează deja pe piața transferurilor. Conforma tabloidului britanic „The Sun”, managerul Erik Ten Hag (53 de ani) și-a trimis „spionii” ca să-l urmărească pe Joao Neves (19 ani), noul supermijlocaș al Benficăi Lisabona.

Onana a gafat din nou în poarta lui Manchester United și a ajuns la 19 goluri încasate în 11 meciuri
MANCHESTER UNITED
Onana a gafat din nou în poarta lui Manchester United și a ajuns la 19 goluri încasate în 11 meciuri

Joao Neves a fost chemat la naționala Portugaliei

Scouterii lui United l-au supervizat pe Neves la meciul campioanei Portugaliei de la Estoril (1-0), unde acesta a bifat a opta apariție la rând ca titular. 

Performanțele sale, respectiv unsprezece meciuri competitive și un assist în acest sezon în 2023/2024, l-au convins și pe antrenorul reprezentativei Portugaliei, Roberto Martinez (50), care l-a nominalizat pentru viitorul meci internațional, cel cu Bosnia.

Joao Neves are clauză de 119 milioane de euro

Impresariat de Jorge Mendes (54 ani), la fel ca și megastarul Cristiano Ronaldo, Neves i-a luat locul la Benfica argentinianului Enzo Fernandez (22), plecat la Chelsea în schimbul a 121 de milioane de euro. Provine de la Academia clubului, iar recent a semnat un nou contract la Lisabona, scadent în 2028. Acesta include o clauză de eliberare de aproximativ 119 milioane de euro!

Transfer în iarnă?

Manchester United are nevoie urgent de întăriri și și-a propus să-l transfere pe Neves, dacă va fi posibil, chiar în mercato hibernal. Multipla campioană a Angliei se află momentan pe locul 10 în Premier League și pe ultimul loc în grupa A a Ligii Campionilor, după eșecurile suferite în fața lui Bayern (3-4) și a lui Galatasaray Istanbul (2-3).

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid a intrat în conflict cu Brahim Diaz

Culisele căderii lui Kylian Mbappe: „A devenit regele nopții, liderul petrecerilor nocturne. E bizar în ce se transformă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează