INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United vrea să-l aducă pe Milan Skriniar! Ar fi cel mai scump fundaş din istoria clubului » Sumă uriaşă cerută de un club din Serie A pentru perla din defensivă

Milan Skriniar
(foto: Guliver/Getty Images)
Milan Skriniar (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 martie 2018 16:34

Milan Skriniar (23 de ani), fundaşul central de la Internazionale Milano, a atras privirile lui Manchester United, dar şi pe cele ale altor cluburi importante ale Europei, însă oficialii "nerazzurrilor" i-au stabilit o sumă de transfer uriaşă jucătorului.

Slovacul are parte de un sezon excelent la Inter, după ce a fost achiziţionat de formaţia de pe "Giuseppe Meazza" la începutul acestei stagiuni, pentru 23 de milioane de euro, de la Sampdoria. Acesta a fost titular şi integralist în toate cele 30 de partide din acest sezon ale echipei lui Luciano Spalletti, reuşind să şi înscrie de 4 ori.

2022este anul în care îi expiră înţelegerea lui Skriniar cu "nerazzurrii"

Astfel, Skriniar ar fi intrat în vizorul lui FC Barcelona, Manchester City şi, mai nou, chiar Manchester United, însă Mirror scrie că Inter nu doreşte să îl piardă prea uşor pe slovac şi cere în schimbul său cel puţin 70 de milioane de euro, sumă care l-ar putea face cel mai scump fundaş din istoria acestor cluburi şi al doilea cel mai costisitor din lume, după Virgil Van Dijk, care a fost adus de Liverpool, de la Southampton, pentru 85 de milioane de euro.

Deşi recunoaşte că este atras de ideea de a evolua în Premier League, Milan Skriniar spune că deocamdată se simte bine la Inter, iar o decizie legată de o eventuală plecare o va lua în vară.

14 partideîn naţionala Slovaciei are fundaşul de la Inter, pentru care a debutat în mai 2016

"Îmi plac foarte mult Real Madrid, Barcelona şi cele două echipe din Manchester. Premier League este cel mai frumos campionat din lume. Posibila mea plecare este condiţionată de mai multe lucruri, precum înţelegerea dintre cluburi sau rolul pe care va urma să îl am. Dacă aş fi rezervă la viitorul club sau să joc doar în Cupă, atunci aş rămâne la Inter.

Au existat multe zvonuri legate de mine în iarnă, dar nu am luat niciodată în calcul să plec, mai ales în ianuarie. Vreau să continui să cresc şi să îmi fac treaba cât mai bine. Vom vedea ce se va întâmpla la vară", a declarat internaţionalul slovac, potrivit TeamTalk.

surse: calciomercato.it, mirror.co.uk, teamtalk.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează