INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fotbalistul lui Chelsea a oferit imaginea etapei în Premier League: „Nu voi renunța niciodată la păr, pentru că este stilul meu”

Marc Cucurella a oferit imaginea etapei în Premier League. Foto: Instagram
Marc Cucurella a oferit imaginea etapei în Premier League. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 21:20 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 21:36

Marc Cucurella (25 de ani) a debutat în acest sezon la Chelsea, în derbyul londonez de luni cu Fulham (2-0). Fundașul dreapta spaniol, ce a costat 65,3 milioane de euro, a oferit poza meciului, care a devenit repede virală pe rețelele sociale.

Marc Cucurella a fost inclus pentru prima dată în teren în acest sezon din Premier League la Chelsea. Managerul Mauricio Pochettino l-a titularizat pe flancul drept al defensivei, în absența francezului Malo Gusto, suspendat după cartonașul roșu încasat cu Aston Villa.

Dan Șucu, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Tupeu fără limită sau problemă medicală”
RAPID
Dan Șucu, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Tupeu fără limită sau problemă medicală”

Marc Cucurella a oferit imaginea etapei în Premier League

Internaționalul spaniol a oferit faza serii de luni în Anglia, în derbyul cu Fulham (2-0), poza cu părul său acoperindu-i complet fața devenind virală pe rețelele sociale în scurt timp

Cucurella, ex-Brighton, fusese până ieri de cinci ori rezervă nefolosită în campionat, însă el a evoluat câte 90 de minute în două jocuri din Cupa Ligii Angliei, cu Wimbledon și Brighton. Tot integralist a fost și pe „Craven Cottage”, de unde „The Blues” au plecat cu 3 puncte.

Întrebat în mai multe rânduri de reporterii din Anglia dacă nu-l deranjează la joc părul său inconfundabil, creț și în multe șuvițe, Marc a replicat ferm întotdeauna: „Nu, nu o să-l tund niciodată! Este stilul meu”. 

VIDEO. Rezumatul meciului Fulham - Chelsea (0-2)

Cristian Romero l-a tras de păr pe Marc Cucurella

Precedenta ocazie în care a ieșit în evidență a fost la un duel cu Tottenham din august 2022. Atunci, Cristian Romero l-a tras de plete pentru a-l opri din cursă. 

„Nu m-a durut prea tare, însă cred că Romero merita să fie eliminat”, a declarat spaniolul de 25 de ani, pentru care Brighton a primit 65,3 milioane de euro în august 2022.

Marc Cucurella, fără realizări în trei meciuri la Chelsea

Dacă în sezonul trecut Marc a prins 25 de partide la Chelsea, în 2022-2023 a contat doar în trei meciuri, fără a avea vreo realizare. 

Titularul flancului drept, Malo Gusto, împrumutat de la Lyon, este prima soluție pentru managerul Pochettino, fotbalistul de 20 de ani oferind două pase decisive în meciul cu Luton.

Citește și:

Basarab Panduru, cucerit de antrenorul din Superligă: „Mulți râdeau de el că face cantonament la Slănic Moldova...”

Atac frontal la Florentino Perez. „Real Madrid a mituit arbitrii înaintea Barcelonei!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  03 Octombrie 2023, 21:42

L-am vazut pe Cucurigu in actiune. La cornere tot da din cap iar adversarii nu se pot apropia de el sa-i faca marcaj din cauza parului; foloseste parul ca pe o arma ! Ar trebui obligat sa-l prinda !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează