INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Marco Verratti este cu bagajele făcute » După 11 ani, PSG se va despărți de internaționalul italian la vară

Marco Verratti // Foto: Imago
Marco Verratti // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 19:38 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 22:00

Presa franceză scrie că mijlocașul Marco Verratti (30 de ani) a intrat în dizgrația campioanei Franței după evoluțiile slabe în acest sezon. Problema e însă că nu i se termină contractul, care i-a fost prelungit în iarna trecută până în 2026, și se așteaptă oferte de transfer.

Marco Verratti nu mai este dorit la PSG. De câteva luni au tot apărut zvonuri că gruparea din capitala Franței nu mai este mulțumită de randamentul internaționalului italian, care și-a prelungit în iarnă însă contractul până la 30 iunie 2026. 

Parizienii au evitat să-l piardă astfel gratis, dar acum vor să scape de el și i s-a transmis că ar fi bine să-și găsească club. Și mijlocașul de 30 de ani simte că a ajuns la finalul aventurii de 11 sezoane a PSG și se gândește la plecare.

Problema este acum să se găsească oferte de transfer pentru Marco! Acesta nu mai e nici pe placul suporterilor, ce l-au fluierat în ultima vreme la meciurile de pe Parc des Princes, și nici pe placul presei din Hexagon, ce l-a criticat fără menajamente.

Marco Verratti s-a îngrășat în vacanță!

Le Parisien a explicat scăderea campionului european italian prin faptul că după ce s-a întors din vacanța avută pe perioada Mondialui din Qatar s-a prezentat cu patru kilograme în plus, permițându-și un stil de viață cu prea multă libertate din cauza căruia a jucat cu intermitență sub comanda lui Galtier. 

Și RMC Sport a abordat subiectul: „Poveștile de dragoste încep adesea cu dragoste la prima vedere. Cel dintre PSG și Marco Verratti nu face excepție de la regulă. În timpul unui meci U21 Italia - Franța, șeicul Tamim ben Hamad Al Thani, devenit emir al Qatarului și proprietar al PSG, a fost fulgerat de cel poreclit «Bufnița».

La acea vreme Verratti avea doar 19 ani și juca la Pescara în liga secundă italiană. Pe 18 iulie 2012, a fost prezentat cu mare pompă la PSG înaintea lui Zlatan Ibrahimovic. Numai că timpul a trecut și în 2023 Marco Verratti nu mai e pe placul suporterilor și nici al conducerii”.

Războiul lumilor » Cea mai bună echipă a lumii contra celei mai bine plătite! Prima e dominată de Real Madrid, a doua de PSG
FINANCIAR
Războiul lumilor » Cea mai bună echipă a lumii contra celei mai bine plătite! Prima e dominată de Real Madrid, a doua de PSG

Marco Verratti câștigă 11 milioane de euro

„Nu mai putem fi fericiți într-un PSG de asemenea natură și cu suporterii ce îl atacă. L-a lovit puternic contestarea acestora”, s-a confesat un intim al jucătorului. 

„Verratti e deschis la o plecare în următoarea fereastră de transfer din vară. O dorință pe care nu o mai ascunde în privat, el care este unul dintre soldații lui Lionel Messi, care vrea să-l țină cu orice preț în echipa sa sezonul viitor. 

Și plecarea foarte probabilă a campionului mondial din 2022 îl afectează mai tare pe italianul care câștigă 11 milioane de euro pe sezon. Înlocuitorul lui Galtier va fi liber să spună de îndată dacă se bazează sau nu pe Verratti. Dacă nu, acesta ar ținti o întoarcere în țara natală, la echipe precum Juventus sau Inter Milano”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Șoc în Anglia! Ivan Toney, unul dintre golgheterii Premier League a fost suspendat 8 luni » A încălcat regulile antipariuri de 232 de ori!

Șeicul qatarian a făcut a patra ofertă pentru Manchester United » Suma propusă e amețitoare!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează