INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Marius Șumudică, plângere la FIFA după ce și-a reziliat contractul cu Al Raed: „Trebuie să-mi plătească niște despăgubiri”

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 22:01 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 22:37

Marius Șumudică (52 de ani) a mers la FIFA pentru a primi despăgubiri după ce contractul cu Al Raed i-a fost reziliat.

Marius Șumudică mai avea un an de contract în prima ligă din Arabia Saudită, la Al-Raed, dar nu a mai continuat pe banca echipei cu care a terminat pe 10 în sezonul trecut, după cum a anunțat GSP.ro.

Transfer ratat de Rapid » Jucătorul pentru care giuleștenii ofereau un milion de euro merge în Rusia
TRANSFER
Transfer ratat de Rapid » Jucătorul pentru care giuleștenii ofereau un milion de euro merge în Rusia

Marius Șumudică, plângere la FIFA

Acum, antrenorul a dat noi detalii despre situația și a dezvăluit că are de primit despăgubiri, pentru care a făcut plângere la FIFA.

„Sunt antrenor liber. Pot semna cu oricine. Cei de la Raed au încercat să facă o negociere. Am refuzat, iar cazul a fost transmis la FIFA. Trebuie să-mi plătească niște despăgubiri. Au fost negocieri, nu am fost de acord. Nu a vrut să plătească tot. S-a încheiat de două zile, iar cazul e la FIFA.

A fost o problemă. Clubul m-a și blocat. Toată lumea și-a pus antrenor. În Europa e foarte greu. Poate în Turcia, unde am un nume bun. Poate în 2-3 luni mi-aș putea găsi ceva acolo. Sau în Arabia sau în România. Dar mă gândesc să plec în străinătate. Dacă nu, și România e o variantă”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Citește și:

L-au lăsat fără „baterie” » Cine l-a „speriat” pe Siyabonga Ngezana la primul antrenament de la FCSB: „Îl vezi? O să îl ții minte!”

Românul care a plecat de la Rangers poate semna cu Dinamo! A ajuns în cantonament și va fi testat de Burcă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Hola0011
Hola0011  •  04 Iulie 2023, 07:20

Un clown. Ieri a plecat si s-au pupat. Azi se dau in judecata. Sumudica este un clown care nu are ce cauta in apropierea noastra. Ma mir de DIGI ca a ales sa-l plateasca pentru vesnica samanta de scandal!

VardyParty
VardyParty  •  04 Iulie 2023, 00:04
Postat de alex03036 pe 03 Iulie 2023, 23:34

***

Alexica, cool off beyatule.

ED_BAD
ED_BAD  •  03 Iulie 2023, 23:35

N-are ninic, nea Măscarică, inca e loc la 10sb, nu e clara treaba acolo și tu ești și mare prieten cu nentu Gigi, sigur o mai pui de o farsa de a ta si poate chiar ajungi acolo, cum tot îți curg balele.... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează