INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Tir îndreptat împotriva conducerii lui Gaziantep după decizia de a-l păstra pe Șumudică: „Retrogradarea e garantată cu el"

Marius Șumudică e antrenorul lui Gaziantep din 7 septembrie 2023 Foto: Twitter Gaziantep
Marius Șumudică e antrenorul lui Gaziantep din 7 septembrie 2023 Foto: Twitter Gaziantep

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 11:39 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 11:53

Marius Șumudică, 52 de ani, a fost salvat momentan de demitere, dar presa din Gaziantep contestă hotărârea președintelui clubului de a continua cu el: „Vom vedea din nou «teatrul Șumudică»".

Marius Șumudică a fost salvat de demitere, vestiarul l-a susținut, deși conducerea clubului stabilise inițial să-l dea afară, jucătorii au promis că vor câștiga în etapa viitoare și vor ieși din zona retrogradării, iar antrenorul a fost păstrat momentan.

Marius Șumudică e obligat să câștige. Pericolul concedierii rămâne

Dar situația e departe de a se fi liniștit la Gaziantep. De acum, fiecare meci devine decisiv. Pentru a scăpa de pericolul concedierii, Șumudică e obligat să învingă, nu doar luni, cu Antalyaspor, ci până la final.

N-a fost ziua lor » Man și Mihăilă, modești cu Cosenza: „Cu siguranță va visa acea bară”
PARMA - COSENZA 1-1
N-a fost ziua lor » Man și Mihăilă, modești cu Cosenza: „Cu siguranță va visa acea bară”

Orice nou pas greșit îl va aduce iar în fața oficialilor grupării. O eventuală înfrângere, în deplasarea din Antalya (locul 9), și roș-negrii ar rămâne sub linia roșie. Ar avea 28 de puncte în 28 de etape, ar putea fi sfârșitul celui de-al doilea mandat al tehnicianului la Gaziantep.

9înfrângeri are Marius Șumudică în 23 de etape de campionat cu el antrenor la Gaziantep. A câștigat șapte meciuri, a remizat de șapte ori

„I-am mulțumit președintelui când am aflat inițial că l-a demis pe Șumudică. Apoi n-am mai înțeles nimic"

Presa turcă nu crede că președintele Memik Yilmaz a luat cea mai bună decizie menținându-l pe Șumudică. Într-un editorial usturător, Mehmet Erol Maraş a tunat în cotidianul local Telgraf împotriva lui Yilmaz și împotriva antrenorului.

„Sper ca eu să retrogradez, Șumudică să retrogradeze, conducerea să retrogradeze, dar această echipă să nu retrogradeze. Totuși, retrogradarea e garantată cu Șumudică", a scris Meraș. „Când am aflat inițial că l-a demis, i-am mulțumit președintelui, apoi a hotărât să continue la fel și n-am mai înțeles nimic".

„Sper ca Șumudică să nu se mai întoarcă la Gaziantep"

Jurnalistul nu s-a oprit: „Mi-ar plăcea ca, în final, echipa să nu retrogradeze și mie să-mi fie rușine. Am fost întrebat de cititorii mei de ce Șumudică nu a fost dat afară.

A promis că va avea succes și nu va cere transferuri. Să facă tot ce spune și Gaziantep chiar să aibă succes, dar simt că vom vedea din nou «teatrul Șumudică»".

Într-un articol precedent, când a apărut știrea în Turcia că antrenorul va fi demis, Meraș a scris: „Mă bucur că Șumudică nu va mai avea șansa de a deveni cetățean turc. Sper să nu se mai întoarcă la Gaziantep și în țara noastră. De acum, voi fi împotriva oricărui președinte care va mai încerca să-l aducă la Gaziantep".

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu
FRANȚA
Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu
Barcelona tremură: Arabia Saudită vine după 3 oameni de bază!
LA LIGA
Barcelona tremură: Arabia Saudită vine după 3 oameni de bază!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
catalinut111
catalinut111  •  28 Februarie 2024, 17:00

Sumudica oriunde a fost echipele au jucat bine 4,5,6 etape apoi dezastru ....el este un bun motivator pe munca oricărui antrenor precedent....apoi munca predecesorului se diluează si echipa joacă doar din talentul si sclipire unuia ori altuia ....exceptie a fost Astra unde un grup bun de jucători in frunte cu Budescu si Alibec erau motivați in plus de lupta cu Becali

paolo12
paolo12  •  28 Februarie 2024, 13:20
Postat de magic4ever pe 28 Februarie 2024, 12:46

Fara Sumudica si colonia de romani Gaziantep nu facea nici 10 puncte....erau la pamant cand a venit Sumudica.....

Ia-l acasa...

romeverest
romeverest  •  28 Februarie 2024, 13:03

Asta-i Sumudica…gura bogata, rezultate zero !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează