INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, prima reacție după ce a fost dat afară de Malatyaspor: „Aveam biletele să mă întorc în Turcia, dar mi s-a transmis că am fost demis”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 13:17 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 13:41

Marius Șumudică (50 de ani) a oferit o primă reacție după ce a fost demis de Yeny Malatyaspor.

Aflat în România, tehnicianul român a ținut să precizeze că rezilierea a fost unilaterală. A aflat că a fost dat afară când se pregătea să revină în Turcia pentru a se prezenta la antrenamentele echipei. 

Șumudică a negat informațiile din presa turcă, conform cărora și-ar fi primit banii restanți înainte de a fi demis.

„Da, am aflat şi eu că am fost demis. E o decizie unilaterală a clubului, s-or gândi că va fi mai bine. Nu e nicio problemă, dar nu vreau ca lumea să fie indusă în eroare. Eu nu am primit niciun ban de peste trei luni şi nici acum nu mi s-a dat nimic. Am văzut că mi s-ar fi plătit restanţele, dar e fals! 

Eu aveam biletele cumpărate ca să ne întoarcem, împreună cu secunzii, în Turcia, dar mi s-a transmis că am fost demis. Cum ziceam, sper ca fără mine Malatyaspor să se salveze. Este un oraş frumos, cu nişte suporteri admirabili şi ar fi păcat ca anul viitor să nu fie în Super Lig. Conducerea a făcut însă greşeli foarte, foarte mari”, a declarat Șumudică potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică, OUT de la Malatyaspor

Pe ultimul loc în Turcia, cu doar 3 victorii în 15 meciuri pe banca lui Malatyaspor de când a preluat echipa în octombrie, Șumudică nu mai continuă la clubul turc.

„Ne-am despărțit de antrenorul Marius Șumudică! Dorim să-i mulțumim pentru munca depusă, alături de staff-ul său, și să-i urăm succes în activitatea profesională”, a fost postarea celor de la Yeni Malatyaspor.

Pentru Șumudică, Malatyaspor a fost a 4-a echipă din Turcia pe care a antrenat-o. Kayserispor, Gaziantep și Rizespor sunt celelalte formații pe care tehnicianul român le-a condus.

Șumudică are variante în Liga 1: CSU Craiova și Rapid

După despărțirea de Malatyaspor, Șumudică se poate întoarce în Liga 1. Sursele Gazetei indică faptul că tehnicianul ia în calcul să revină în Liga 1 la una dintre următoarele două echipe aflate în situații delicate:

  1. Rapid - clubul de suflet al lui Șumudică se luptă să prindă play-off-ul. Fără victorie de 4 etape în campionat, Mihai Iosif are poziția șubrezită, așa cum GSP a scris luni.
     
  2. CSU Craiova - dincolo de prietenia cu patronul Mihai Rotaru, CSU punctează și prin relația dintre Șumudică și Marian Copilu, noul președinte al oltenilor. Copilu, conducătorul care l-a adus pe Șumudică și la CFR Cluj, a fost impus de antrenor la negocieri și în toamnă, când FCU Craiova l-a ofertat. Și ei în cursă pentru play-off, elevii lui Reghecampf au obținut un singur succes în precedentele 9 runde!

VIDEO Pavel Badea nu îl vrea pe Șumudică la CSU Craiova: „Ar fi un coocktail Molotov, s-ar alege praful!”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Jucătorul cu peste 200 de meciuri la Galatasaray s-a destăinuit: „Am plecat din cauza lui Hagi”
TURCIA
Jucătorul cu peste 200 de meciuri la Galatasaray s-a destăinuit: „Am plecat din cauza lui Hagi”
Zinedine Zidane pune o condiție clară pentru a semna cu PSG: îl vrea pe Cristiano Ronaldo la Paris!
FRANȚA
Zinedine Zidane pune o condiție clară pentru a semna cu PSG: îl vrea pe Cristiano Ronaldo la Paris!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
toss
toss  •  07 Februarie 2022, 14:21

peste tot pe unde antreneaza clovnul, orasul si suporterii sunt fenomenali...asta chiar se pune bine cu toata Turcia, mai ceva ca Sultanul Erdogan.

albastrualb
albastrualb  •  07 Februarie 2022, 14:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează