INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO I s-a făcut rău după ce a urlat furios la jucători în vestiar! Și-a trimis „secundul” să discute cu presa

Massimiliano Allegri (dreapta) și-a criticat elevii după 1-1 cu Bologna. Foto: Imago Images
Massimiliano Allegri (dreapta) și-a criticat elevii după 1-1 cu Bologna. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 16:29 / Actualizat luni, 28 august 2023 19:54

Massimiliano Allegri (56 de ani) și-a criticat elevii și a acuzat arbitrajul defavorabil după 1-1 cu Bologna, țipetele sale zguduind vestiarul lui Juventus. Tehnicianului italian i s-a făcut dintr-odată rău și n-a mai mers la flash-interviuri. Varianta oficială a clubului e că antrenorul s-a simțit obosit.

Juventus a pierdut primele două puncte din acest campionat, remizând duminică seară (1-1) cu Bologna. Ratarea victoriei l-a înfuriat teribil pe antrenorul bianconerilor, care a fost ca un uragan în vestiar. 

Dan Șucu, luptă deschisă cu FCSB în mercato: „I-ar fi mai bine cu Bergodi antrenor”
RAPID
Dan Șucu, luptă deschisă cu FCSB în mercato: „I-ar fi mai bine cu Bergodi antrenor”

Massimiliano Allegri și-a trimis „secundul” să discute cu presa

Urletele lui Massimiliano Allegri s-au auzit până în sala pentru conferințe de presă, acesta criticându-și elevii și acuzând pe un ton ridicat erorile de arbitraj. 

Tehnicianului italian i s-a făcut dintr-odată rău și n-a mai mers la flash-interviul cu reporterii de televiziune și la întâlnirea cu ziarișții, trimițându-l în loc pe secundul Marco Landucci.

Juventus are o cu totul altă variantă: „Massimiliano Allegri a acuzat o oboseală generalizată”

Clubul a anunțat că Allegri nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a plecat pe picioarele lui de la stadion, de vină fiind o „stare de oboseală generalizată”, și a preferat să evite încă un stres, de a răspunde la întrebările jurnaliștilor. 

Gazzetta dello Sport împarte cauza problemelor lui medicale între prestația sub așteptări a jucătorillor și maniera de a conduce meciul a lui Marco Di Bello. Juventus a reclamat două penaltyuri neacordate, în timp ce Bologna s-a plâns de o altă lovitură de la 11 metri refuzată de Di Bello, care va fi suspendat.

Și Bologna s-a plâns de arbitraj: „O greșeală incredibilă ne-a privat de victorie”

Și administratorul delegat al oaspeților, Claudio Fenucci, a avut un dinte împotriva centralului și s-a pâns de o lovitură de pedeapsă refuzată și o eliminare, la contactul dintre Iling și Ndoye în careul gazdelor: „Aceste episoade sunt halucinante și colaborarea dintre arbitru și VAR funcționează prost. O greșeală incredibilă și inacceptabilă în era tehnologiei ne-a privat de o victorie aproape sigură”. 

Puțin după aceea, în loc de 0-2 s-a făcut 1-1, Iling-Junior, ce putea primi cartonaș roșu, oferindu-i assistul lui Vlahovic. 

Citește și:

Ianis Hagi, prezentat de cel mai important jurnal spaniol drept „atacant turc”

Radu Drăgușin, apreciat după o victorie neașteptată în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează