INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Maurizio Sarri pleacă la vară! Cu cine a intrat în conflict

Maurizio Sarri // foto: Guliver/gettyimages
Maurizio Sarri // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 18:56 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 21:05

Corriere dello Sport scrie că antrenorul Maurizio Sarri este la cuțite cu patronul Claudio Lotito și că despărțirea nu mai poate fi evitată.

Lazio este în cărți pentru „sferturile” Ligii Campionilor, după 1-0 cu Bayern, în prima manșă a „optimilor”. Însă în campionat suferă. Doar locul 8!

„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
FCSB
„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”

Maurizio Sarri se plânge că patronul nu i-a adus jucători

Week-end-ul trecut, echipa a pierdut la Florența, 1-2, iar Sarri a arătat cu degetul și spre patronul Claudio Lotito, pe care-l acuză că nu i-a adus jucători.

„Când am întrebat despre jucătorul A, m-au pus să aleg între C și D. Nu eu am luat decizia pe piața de transferuri”, a comentat, furios, tehnicianul italian.

La Florența, el a trebuit să folosească numeroși jucători bolnavi. Este vorba despre Nicolo Casale (26 de ani), care ar fi jucat cu febră, portarul Ivan Provedel (29 de ani), care a avut dificultăți de respirație după ce a suferit de bronșită, sau Alessio Romagnoli (29 de ani), probleme cu stomacul.

De asemenea, Gustav Isaksen (22) și Elseid Hysaj (30) au intrat deși acuzau probleme musculare. Ca și cum n-ar fi fost de ajuns, Felipe Anderson (30) s-a accidentat în timpul jocului, dar a rămas pe teren.

Claudio Lotito nu-i de acord: „Maurizio Sarri nu mi-a cerut întăriri”

Există „probleme care ar putea avea un impact asupra jocului cu Milan și asupra celui cu Bayern”, scrie „Corriere”. Însă Lotito nu-i de acord.

Pentru el, declarațiile lui Sarri sunt un afront. „Lazio este competitivă așa cum este, Sarri nu mi-a cerut întăriri”, a spus președintele la sfârșitul lunii ianuarie.

Corriere dello Sport dezvăluie că „divorțul” ar fi inevitabil

„Competitiv” este relativ – Lazio e pe locul opt în Serie A, locurile de cupă europeană sunt tot mai departe, iar calificarea în Liga Campionilor este în prezent greu de gândit, în ciuda acelui 1-0 din tur.

Sarri? Pe de o parte, antrenorul face apel la toți cei din club: „Acum este timpul ca fiecare să-și asume responsabilitatea”. Pe de altă parte, el avansează deja scuze în cazul unor eșecuri: „Nu am suficient personal la dispoziție pentru a juca în patru competiții”.

Un lucru e cert. Relația antrenor - patron este extrem de tensionată. Iar Corriere a aflat că, la vară, „divorțul” ar fi inevitabil.

VIDEO. GSP LIVE » Liviu Ganea, despre coșmarul lui Dinamo cu Lazio: „Jucătorii plângeau în vestiar”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Încă un semn că Mohamed Salah va ajunge în Arabia Saudită la vară

Ce a decis Xavi după ce Laporta i-a cerut să continue la Barcelona și în sezonul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează