INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER CITY, DUMINICĂ, 17:00,

Maurizio Sarri, noul antrenor al lui Chelsea, a numit cel mai bun antrenor din lume: "Este un prieten foarte bun de-ai mei!"

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 15:58

Chelsea și Manchester City se înfruntă duminică, de la 17:00, în Supercupa Angliei. Maurizio Sarri (59 de ani), noul antrenor al "albaștrilor", îl laudă pe Guardiola și vorbește despre posibilele plecări de la echipă. 

"Abia aștept să joc pe Wembley. Va fi primul meu meci acolo și nu concep să nu câștigăm. E important să obținem un trofeu în debutul sezonului, am căpăta mult curaj.

Pep Guardiola este un prieten foarte bun de-ai mei. Ne știm de mult timp, mergeam împreună să studiem Milanul lui Arrigo Sacchi. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun antrenor din lume în acest moment.

Și el are aceleași probleme pentru meciul de duminică. A avut 15 jucători la Mondial. Avantajul este totuși omogenitatea. Lucrează deja de ceva timp împreună", a declarat Sarri.

Sarri l-a adus în această vară doar pe Jorginho, de la fosta formație, Napoli. Presa britanică scrie că își poate pierde doi dintre cei mai importanți fotbaliști: "Am discutat zilele trecute cu Willian. Sunt sigur că nu va pleca de la Chelsea. Nu există niciun dubiu în privința asta. Courtois este portarul lui Chelsea în acest moment. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Depinde de club, dar mai ales de ceea ce își dorește el".

Vezi și: OFICIAL A lăsat Arsenal pentru a fi pregătit de Răzvan Lucescu: "Am avut oferte din Anglia, Franța, Germania". De ce a ales PAOK

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
nadike37
nadike37  •  03 August 2018, 19:33
Postat de de_pe_tarnave pe 03 August 2018, 17:39

Intreab-o pe Veorica!!!

Ai fost la aceeași școală cu ea, de fapt n-ați fost niciunul...

joe_
joe_  •  03 August 2018, 18:45
Postat de luciann pe 03 August 2018, 18:05

de-al meu...

"[...] un prieten de-ai mei" este varianta corecta. Se mai poate formula "un prieten al meu" dar in niciun caz "un prieten de-al meu". Aceasta este probabil una dintre cele mai des intalnite greseli gramaticale.

luciann
luciann  •  03 August 2018, 18:05
Postat de nadike37 pe 03 August 2018, 17:02

si cum era corect?

de-al meu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează