INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

GALERIE FOTO Mauro Icardi, aproape de Real Madrid în această iarnă, după ce Wanda Nara a blocat transferul în urmă cu 4 ani

Mauro Icardi și Wanda Nara +49   FOTO
Mauro Icardi și Wanda Nara

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 14:42 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 18:29

Mauro Icardi (30 de ani) este principala țintă a lui Carlo Ancelotti (64 de ani) pentru ofensiva lui Real Madrid în perioada de mercato din această iarnă. 

Atacantul argentinian putea ajunge pe „Santiago Bernabeu” în 2019, dar atunci madrilenii au renunțat la transfer din cauza soției acestuia, Wanda Nara (37 de ani).

+45 FOTO

Mauro Icardi, aproape de Real Madrid, după ce Wanda Nara a blocat transferul în urmă cu 4 ani

Mauro Icardi a devenit principala țintă a lui Real Madrid în perioada de mercato din iarnă, după evoluțiile foarte bune pentru Galatasaray. Potrivit Radio Marca, turcii sunt ca și siguri de mutarea argentinianului pe „Santiago Bernabeu”.

Se închide varianta Tottenham pentru Radu Drăgușin?! Spurs negociază cu alt fundaș central! + Ce spune Fabrizio Romano de „tricolor”
STRANIERI
Se închide varianta Tottenham pentru Radu Drăgușin?! Spurs negociază cu alt fundaș central! + Ce spune Fabrizio Romano de „tricolor”

Florentino Perez l-a dorit pe Icardi și în 2019, dar argentinianul a ajuns până la urmă la PSG. Presa spaniolă susține că principalul motiv pentru care Real Madrid a renunțat atunci la transfer ar fi soția acestuia, Wanda Nara, care îî este și agent.

Icardi evolua atunci pentru Inter și era unul dintre cei mai apreciați jucători, fiind și căpitanul echipei. Din cauza mai multor comentarii ale soției sale despre colegii de la Inter, Icardi a pierdut atunci banderola de căpitan și a intrat în conflict cu conducerea clubului, fapt care i-au forțat plecarea timpurie de pe „Giuseppe Meazza”.

Florentino Perez a decis atunci să abandoneze negocierile cu Mauro Icardi tocmai din cauza soției acestuia, pe care o considera o eventuală problemă la stabilitatea echipei, având în vedere episoadele controversate din trecutul celor doi.

Mauro Icardi, pe val la Galatasaray

Mauro Icardi a fost transferat de Galatasaray de la PSG în vara anului 2023 pentru suma de 10 milioane de euro, după ce argentinianul a evoluat și în stagiunea precedentă pe Ali Sami Yen, sub formă de împrumut.

Mauro Icardi a marcat în total 40 de goluri pentru Galatasaray în 51 de apariții, în toate competițiile. 

Argentinianul pare o variantă bună pentru ofensiva Realului, care are un singur vârf autentic în lot în aceste momente, pe Joselu (33 de ani), împrumutat de la Espanyol, echipă care a retrogradat în liga secundă la finele sezonului trecut.

Vezi și alte știri:

Aviz favorabil primit astăzi! Pas important pentru noul stadion Dinamo
DINAMO
Aviz favorabil primit astăzi! Pas important pentru noul stadion Dinamo
Furie la Napoli după 0-4 cu Frosinone! Osimhen și-a certat colegii, președintele a năvălit în vestiar! + Ce spunea De Laurentiis de Frosinone în New York Times!
ITALIA
Furie la Napoli după 0-4 cu Frosinone! Osimhen și-a certat colegii, președintele a năvălit în vestiar! + Ce spunea De Laurentiis de Frosinone în New York Times!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
francescoli1974
francescoli1974  •  20 Decembrie 2023, 20:21

Icardi ar fi o soluție de număr 9 ar da 15-20 de goluri pe sezon dar problemele sunt la nivelul fundașilor centrali ,Eder și Alaba accidentați pt o perioadă lungă de timp,stau în Nacho(admirabil și loial,"El capitan") și Rudiger,insuficient.Bonucci de la Union Berlin ar merita un sfârșit de cariera la Real.

francescoli1974
francescoli1974  •  20 Decembrie 2023, 20:16
Postat de maradona79 pe 20 Decembrie 2023, 18:26

Si Baluta ar fi o varianta buna.

*** să rămână la Giginho.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  20 Decembrie 2023, 18:26

Si Baluta ar fi o varianta buna.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează