INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fostul vârf al lui Milan e pericol public. Pe șosele! După ce a făcut praf un Ferrari, acum a distrus două mașini parcate. „S-a dus să se roage”

M'baye Niang e coechipier cu Răzvan Marin la Empoli / Foto: Imago
M'baye Niang e coechipier cu Răzvan Marin la Empoli / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 19:32 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 20:27

Atacantul lui Empoli, senegalezul M'baye Niang, a fost protagonistul unui accident rutier, marți, la ora 6 dimineața. 

M'baye Niang nu se dezminte. Fostul atacant al Milanului, acum la Empoli, are în continuare probleme la volan. Marți, la 6 dimineața, în timp ce conducea SUV-ul său Mercedes, a lovit două mașini parcate pe marginea drumului. Una dintre acestea a fost distrusă complet.

„Aș da echipa în secunda 2!” » Reacție în direct a patronului din Superliga
vânzare
„Aș da echipa în secunda 2!” » Reacție în direct a patronului din Superliga

M'baye Niang a fost dus imediat la spital

Accidentul s-a petrecut chiar în centrul orașului Empoli, iar coechipierul lui Răzvan Marin a fost dus ulterior la spital, pentru un control medical pe care l-a trecut fără probleme. Nicio altă persoană nu a fost implicată.

Niang s-a antrenat alături de coechipieri, după-amiază, după cum a explicat însuși directorul sportiv Pietro Accardi într-un comunicat.

Directorul executiv Pietro Accardi spune că M'baye Niang fusese la rugăciune

„Niang ne-a avertizat cu promptitudine asupra accidentului din această dimineață. Ca club suntem conștienți că, de la sosirea lui la Empoli, băiatul iese de obicei dimineața devreme și se alătură grupurilor de rugăciune cu alți practicanți ai religiei sale.

La întoarcerea acasă, s-a izbit de niște mașini parcate. M'Baye este bine, toate testele efectuate de către autoritățile competente au fost negative. În această după-amiază, jucătorul s-a antrenat normal, pentru a pregăti meciul de sâmbătă cu Sassuolo”, a punctat. Accardi.

M'baye Niang a mai avut probleme pe șoselele Italiei

Niang nu se află la primul incident rutier. În 2012, imediat după sosirea sa la AC Milan, a fost găsit conducând o mașină fără permis. Era încă minor.

Dar nu s-a terminat aici, pentru că francezul a încercat să se dea drept coechipierul său Bakaye Traorè, ceea ce le-a creat bătăi de cap conducătorilor clubului, cu poliția.

Apoi, în februarie 2014, în timpul împrumutului la Montpellier, el a distrus un Ferrari și a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare. În 2016, Niang a ieșit de pe șosea în zona Legnano (Varese).

Fostul vârf al lui Milan e pericol public. Pe șosele! După ce a făcut praf un Ferrari, acum a distrus două mașini parcate. „S-a dus să se roage”
Ferrari-ul distrus de M'baye Niang

A fost supus imediat unui alcool test, care a ieșit negativ. În urma impactului, atacantul a suferit însă o leziune de ligament capsular la glezna stângă și o contuzie la umărul stâng.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Veste-șoc din piața media: în acest moment, sezonul următor NU se va vedea la TV în România!

CNN dezvăluie ce a scris Simona Halep în plângerea împotriva firmei Quantum Nutrition » „Și-a pierdut pofta de viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează