INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Michael Owen, fost câștigător al Balonului de Aur, dezvăluiri emoționante despre problemele din carieră: „La 23 eram în declin!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 14:20

Englezul Michael Owen, 40 de ani, a acordat un interviu pentru jurnalistul Carl Markham în care a vorbit despre cariera lui și despre problemele de sănătate avute. 

„Probabil că până la 20 de ani eram unul dintre cei mai buni jucători de vârsta mea. Asta a continuat pentru o perioadă, dar accidentările m-au afectat. La 23 de ani eram deja în declin! Când unul dintre tendoane se rupe, nimic nu mai e la fel. Am pățit asta la 19 ani, dar la 21 de ani am câștigat Balonul de Aur. La 17-19 ani eram în cel mai bun moment al carierei. La fel și la 20-21 de ani, dar după a urmat declinul. 

Nu mi-e rușine de ce am făcut în carieră. Nu a fost visul meu să joc la Stoke, Manchester United sau Newcastle, dar acolo m-a dus cariera. 

Sunt fericit că am jucat la Real Madrid. A fost șansa să încerc ceva diferit. Să joci la Barcelona sau Real Madrid e ca Sfântul Graal”, a declarat Michael Owen. 

Michael Owen este considerat unul dintre cei mai buni atacanți ai generației sale. Englezul a câștigat Balonul de Aur în 2001 și a jucat la Liverpool, Real Madrid, Newcastle, Manchester United și Stoke, retrgându-se în 2013. 

150 de goluriare Owen în Premier League, în 326 de meciuri

Pentru naționala Angliei, Owen a bifat 89 de meciuri, marcând 40 de goluri. A evoluat la două Campionate Europene (2000 și 2004) și trei Campionate Mondiale (1998, 2002 și 2006) 

9 trofeea cucerit Michael Owen în carieră, cu Liverpool și Manchester United

2 titluride golgeter Owen, în 1998 și 1999

Vezi și:

VIDEO Momente de spaimă pentru Roxana Mărăcineanu la un meci de fotbal » Ultrașii au insultat-o și au stropit-o cu apă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează